Din Bil Sverige AB Audi Malmö

Mekaniker

Din Bil Syd, Audi Malmö

 

Söker en

Mekaniker

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av många duktiga mekaniker. Arbetet består av att utföra servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer på Audi personbilar. I tjänsten ingår även kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

 

Kvalifikationer

Du som söker har en 3-årig fordonsteknisk utbildning, alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna också att du har några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker och känner dig tillräckligt bekväm i rollen för att utföra arbetet självständigt. Det är meriterande om du arbetat med våra märken. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner

 

Vi förutsätter att du har god datorvana samt administrativ förmåga. Det är

meriterande om du har erfarenhet av program såsom Automaster och Elsa. Du behärskar svenska i både tal och skrift samt innehar B-körkort.

 

Personliga egenskaper

Du som söker har stort ett bil intresse och har en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete. Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida https://dinbil.easycruit.com/ senast den 30 april 2019. Vi tillämpar löpande urval, så tjänsten kan bli tillsatt innan utsatt sista ansöknings datum.

Som anställd hos oss sök jobbet via ”Internansökan”, där du uppger referensnummer SYDAU19-04-76 i rutan för ”personligt brev”.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-04-30
Arbetsplats/placeringsort:
Malmö
Kontaktpersoner:
Almin
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Pilotgatan 2 21239 Malmö

Tillbaka till toppen