Din Bil Sverige AB Skoda Sätra

Servicerådgivare, vikariat

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Nu söker vi vår nya kollega till kundmottagningen till vår Skodaanläggning i Sätra. Som Servicerådgivare trivs du med att ta emot kunder och att ge utmärkt service i kombination med nya utmaningar och administration. Hos oss får du ett varierat och utvecklande arbete.

Dina uppgifter

Som Servicerådgivare kommer du att boka in kunder för service eller reparation, ta emot och lämna ut bilar, fakturera samt ringa kunder med prisförslag. Du kommer att vara kundernas kontakt under hela verkstadsbesöket vilket kräver att du trivs med att ge bra service, samt att du alltid genomför ditt arbete med hög kvalitet.

Utöver detta kommer du även att arbeta med prissättning på utförda arbeten i verkstaden, bedöma samt avräkna garantianspråk, försäkringsärenden och kundreklamationer. Hos oss är ingen dag den andra lik och det är viktigt att du trots oväntade situationer kan bibehålla hög kvalitét på ditt arbete samt ett gott bemötande både mot kund och mot dina kollegor. Hos oss hjälps vi åt och stöttar varandra i det dagliga arbetet varför det är viktigt att du trivs med att arbeta i team.

Det här är ett vikariat på ett år med önskad start omgående och möjlighet till förlängning.

Din erfarenhet

För denna tjänst bör du ha minst två års erfarenhet av arbete med att ge god service. Har du tidigare arbetat som Servicerådgivare, prissättare eller mekaniker ser vi det som meriterande. Du bör ha goda administrativa färdigheter, är van att ta hand om kunder via telefon och på plats samt ha en god datavana där det viktigaste är att du har en förmåga att sätta dig in i nya arbetssystem. Du behärskar svenska och engelska väl både i tal som i skrift.  B-körkort är ett krav.

Din profil

Du tror precis som vi på Din Bil att ett trevligt bemötande samt arbetskvalitét är nyckeln till en nöjd kund. Du tycker om att skapa goda relationer till både kollegor och kunder, är lyhörd för kundernas olika behov samt mån om att ge bästa möjliga service. Det är ett stort plus om du har ett intresse för teknik, bilar och processer inom en verkstad.

Du är flexibel, kommunikativ och tycker om att växla mellan olika arbetsuppgifter i ett stundtals högt tempo samt trivs i ett arbete där ingen dag är den andra lik. Du besitter en god initiativförmåga, är ordningsam och noggrann i dina utföranden. Att vara en lagspelare som vill bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor faller sig naturligt för dig likväl som att stötta och hjälpa varandra i teamet. Vi ser det även som en självklarhet att du slutför dina arbetsuppgifter samt att du förhåller dig till verksamhetens uppsatta regler och rutiner. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. 

Din Bil och Skoda Sätra eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Låter det här som en utmaning för dig? Skicka gärna din ansökan snarast, dock senast 5 maj. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Rekryterande chef, Martin Sundström.

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Vikariat

Anställningsgrad:

Särskild visstidsanställning

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Servicemarknad & Kundmottagning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-05-05

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.skodastockholm.se

Adress:

Murmästarvägen 37 127 35 Skärholmen

Kontorsplacering: