Din Bil Sverige AB Skoda Södertälje

Säljare

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Är du precis som vi, en person som brinner för försäljning och service? Vill du ha ett utvecklande jobb samtidigt som du får chansen att representera ett varumärke på frammarsch? Då ska du söka tjänsten som säljare hos oss på Skoda i Södertälje!

Om tjänsten

I den här rollen kommer du arbeta med försäljning av nya bilar vilket innebär att ta emot kunder i bilhallen, aktivt hjälpa dem i deras val av bil och slutligen avsluta affären.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter utöver kundmötet är administration av provkörningar, orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, hantering av inbyten samt prissättning i samråd med säljchef. Tillsammans med dina kollegor kommer du att sköta bilhallen, vilket bland annat innebär att hålla prisskyltningen uppdaterad samt hantera annonsering av bilar på nätet. Uppsökande försäljning genom både telefon och besök förekommer.

Om dig och din erfarenhet

Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad erfarenhet av försäljning där du utvecklat en god förmåga att skapa fantastiska kundmöten, utmärkt service och goda relationer. Har du arbetat med försäljning inom motorbranschen är det meriterande. Du är van att arbeta i en roll där du möter potentiella kunder och där du etablerar relationer på kort och lång sikt. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i Office-paketet samt behärska engelska och svenska väl, både vad gäller tal och skrift. Har du tidigare arbetat i vårt säljsystem är det ett starkt plus. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du ordningsam, strukturerad samt relationsorienterad, och du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du trivs i en roll med högt tempo på ett företag i förändring och du behöver vara nyfiken, engagerad och ha ett stark driv för att göra affärer. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös, har en förmåga att arbeta i team samt tar ett stort eget ansvar. Du är duktig på att skapa förtroende hos dina kunder genom att sätta kunden i centrum.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. 

Din Bil och Skoda eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 10 maj

Rekryterande chef Johan Hägglöf 

Facklig representant Unionen, Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-05-10

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.skodastockholm.se

Adress:

Forskargatan 15 151 36 Södertälje

Kontorsplacering: