Din Bil Sverige AB Volkswagen Kista

Säljare - nya bilar

Får du energi av att bygga relationer och har du ett intresse för kundhantering och försäljning? Har du tålamod och en förmåga att hantera processer som varierar i tid? Då kan du vara rätt person för oss.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Om tjänsten

Som säljare hos oss på Volkswagen Kista blir ditt främsta ansvar att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du kommer att vara kundens kontakt genom hela processen och även ge kundstöd efter avslutat köp. Du kommer se till att våra kunder alltid blir utomordentligt bemötta under sin kontakt med oss samt även att den planerade volymen för sålda bilar uppnås. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för bilarna i säljhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilarna på nätet.

Om dig

För den här tjänsten ser vi dig med minst två års dokumenterad erfarenhet av arbete med kunder, relationsbyggande och kundservice. Detta har gett dig goda kunskaper i vad en nöjd kund och en bra kundupplevelse innebär. Du förstår vikten av att ge dina kunder en trygg köpupplevelse med oss.
Vi ser även att du genom erfarenhet fått insikt i att försäljningsprocesser kan ta olika lång tid, vilket innebär ett behov av gott tålamod.
Har du även arbetat med proaktiv uppsökandeförsäljning ser vi det som en fördel.

Utöver detta är det viktigt att du har en förmåga att sätta dig in i nya IT-system och du hanterar administrativa arbetsuppgifter med kvalitet. I rollen som säljare behöver du dessutom ett B-körkort.

Det här utmärker dig

För att trivas i rollen som säljare är du en ambitiös person som gillar att arbeta mot individuella mål. Därtill få du energi i mötet med kunder och tycker om att hjälpa dina kunder hitta rätt vid deras bilköp. Vidare har du en hög arbetsmoral samt en förmåga att ta initiativ för att hitta nya kunder och möjliga affärer. Du är därtill en teamorienterad person och har en positiv inställning där du är med och bidrar till en god arbetsmiljö i teamet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål.
Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 11 maj 2024

Rekryterande chef, Daniel Olsson.
Facklig representant Unionen, Ian Elezovic 08-503 332 84

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-05-11

Kontaktpersoner:

Daniel Olsson

Företagets hemsida:

http://www.vwstockholm.se

Adress:

Malaxgatan 2 16474 Kista

Kontorsplacering: