Din Bil Sverige AB Skoda Sätra

Försäljningschef

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Din Bil Skoda fortsätter att utveckla vår affär och service till våra kunder och söker nu en erfaren ledare, en engagerad Försäljningschef till vår största anläggning i Sätra. Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa och leda vårt härliga säljteam? Då ser vi fram emot att höra från dig!

Om tjänsten

Som försäljningschef har du det övergripande ansvaret för personal, budget, resultat  samt försäljning av Skoda personbilar, såväl privat som B2B. Dina huvudsakliga uppgifter är att leda och fördela det dagliga arbetet i säljteamet som idag består av 7 säljare. Du ansvarar för att coacha säljteamet till att utvecklas för att möta framtidens önskemål från våra kunder. Tillsammans med platschef ansvarar du för Skoda Sätras fortsatta tillväxt inom affärsområdet. Du ingår i den lokala ledningsgruppen där du tillsammans med övriga chefer utvecklar anläggningen och du rapporterar till platschef.

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av bilbranschen i en roll som försäljningschef, eller likvärdigt, där budget och personalansvar ingått. Med tidigare erfarenhet har du lärt dig att leda ett team med olika individer, i både med- och motgång, samt lärt dig vikten av att arbeta med både hårda som mjuka värden. Du har även erfarenhet från rollen som säljare där du fått god förståelse för försäljning och dess processer. Vi ser att du har en godkänd gymnasieutbildning, om du dessutom har en relevant vidareutbildning är det meriterande men inget krav. Du uttrycker dig obehindrat i såväl tal som skrift i både svenska och engelska och B-körkort är ett krav.

Din profil

Som person och ledare är du lyhörd, inger trygghet och har lätt för att motivera dina medarbetare. Med ditt engagemang ser du till att få saker att hända. Du trivs med att arbeta med din personal samt att bygga goda relationer på alla nivåer i verksamheten. Du har lätt för att kommunicera och har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare. Som chef är du trygg i att leda en verksamhet genom andra och förstår vikten av att få dina medarbetare att sträva mot gemensamma mål. Din personlighet präglas av en positiv inställning, en god struktur och nyfikenhet. Du har ett proaktivt försäljningssätt och ser saker ur ett helhetsperspektiv. Vidare tror vi att du har ett ekonomiskt och affärsmässigt tankesätt med en förmåga att skapa tydliga mål, engagemang och omsätta planer i handling.

Din Bil och Skoda eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Vill du anta utmaningen som Försäljningschef? Skicka din ansökan senast 15 maj. Urval sker löpande.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor kontakta gärna rekryterande chef Richard Forslund

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-05-15

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.skodastockholm.se

Adress:

Murmästarvägen 37 127 35 Skärholmen

Kontorsplacering: