Din Bil Sverige AB Audi Center Smista

Säljare begagnade bilar

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Trivs du med att jobba med försäljning och att bygga långsiktiga kundrelationer? Är du en säljare som sporras av att ro affärer i hamn och har ett stort bilintresse? Då kan du vara vår nästa säljare till begagnade bilar inom Audi Stockholm!

Dina arbetsuppgifter

Som säljare begagnade bilar hos Audi Smista arbetar du dagligen med försäljning av begagnade bilar samt bearbetning av potentiella kunder. I arbetet ingår offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, administration av provkörningar, hantering av inbyten och prissättning etc. Kontinuerligt bygger du dessutom upp långsiktiga affärsrelationer med våra kunder, där du lyhört tillmötesgår specifika behov.

Tillsammans med dina kollegor ska du sköta bilhallen, hantera annonsering av bilar på nätet, prisskyltning samt webplatsen Bytbil.com. Du kommer också att vara delaktig i och leda olika säljaktiviteter.

Din erfarenhet

Vi söker dig med avslutad gymnasieexamen och minst tre års erfarenhet av arbete inom försäljning där du är van vid att arbeta med eget lönsamhetsansvar och mot uppsatta budgetmål. Har du utöver det erfarenhet av relationsbyggande försäljning där du proaktivt bearbetar nya kunder är det högst meriterande. Du får gärna ha erfarenhet från bilbranschen men det är inte ett krav.

Du bör ha goda data- och systemkunskaper samt kunskaper i Office-paketet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Har du erfarenhet i säljstödssystemet SAMS är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och har en stark känsla för kundnöjdhet och service. Du tar gärna egna initiativ, tycker om att jobba långsiktigt och att komma till avslut i allt du företar dig. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på din flexibilitet, en god affärsförståelse samt förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du har god telefonvana och brinner för att både ringa och möta nya och befintliga kunder.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.  

Din Bil Gruppen och Audi Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 20 april.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Andreas Lindh

Facklig representant Unionen; Ian Elezovic

  

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-04-30

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.audistockholm.se

Adress:

Smista allé 46 14170 Segeltorp

Kontorsplacering: