Din Bil Sverige AB Audi Göteborg

Servicerådgivare

Är du en affärsmässig och driven person som delar vår passion för bilar? Vill du vara med och utveckla en verksamhet som representerar ett av världens mest kända varumärken? Då kan du vara den vi söker!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Om tjänsten

Som servicerådgivare kommer du att hålla kontakten med kunden genom hela processen under tiden deras bil är inne på verkstaden samt ge kundstöd och vägledning vid eventuella tekniska frågor. Du ska se till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem. Du ska också aktivt arbeta för att hålla nere väntetider, upprätta jobbkalkyler, svara på offertförfrågningar och hantera vissa försäkringsfrågor.

Dina Kvalifikationer

Vi söker dig som har god förståelse för servicemarknad och dess processer. Vi ser gärna att du har några års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete och/eller arbete som servicerådgivare alternativt kundmottagare. En förutsättning för denna tjänst är att du har goda datakunskaper samt att du kan kommunicera på såväl engelska som svenska. Kunskaper i våra system Cabas, Automaster, Elsa/AposPro samt Saga2 är meriterande. B-körkort är ett krav. 

Personliga egenskaper

Då arbetet innebär många sociala kontakter, interna såväl som externa, är det viktigt att du tycker om kundkontakt och du inser vikten av att vara noggrann, positiv och serviceminded. Du är engagerad och motiverad till att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du trivs i en rörlig och stundtals stressfylld miljö. För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så sök redan nu!

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen med din ansökan senast 1 maj. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jakob Baranto på: jakob.baranto@dinbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Servicemarknad & Kundmottagning

Filial:

Göteborg

Sista ansökningsdag:

2024-05-01

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner:

Jakob Baranto

Företagets hemsida:

http://www.audigoteborg.se

Adress:

Jolengatan 21 400 20 Göteborg

Kontorsplacering: