Din Bil Sverige AB CUPRA/SEAT Sätra

CUPRA & SEAT Sätra söker en

Hallvärd

Är du en person som trivs med att ha många kundkontakter, har en god servicekänsla och som skulle vilja vara CUPRA & SEATs ansikte utåt? Är du inställd på att börja sälja bilar på sikt och vill växa med ett av världens modernaste och snabbast växande bilvarumärke? Då kan du vara rätt person för vår hallvärdstjänst!

CUPRA & SEAT gör en fantastisk resa på den svenska bilmarknaden och idag är CUPRA ett av Sveriges och Europas snabbast växande bilmärke. Utvecklingen för CUPRA & SEAT har varit enorm de senaste åren – och vi fortsätter nu att satsa stort inför en mycket intressant framtid. Under 2023 lanserades bland annat vårt nya design-koncept, CUPRA Garage som utmanar den traditionella bilhallen, där vi går ifrån den statiska visningen till ett upplevelsecentrum med fokus på den senaste tekniken och den personliga relationen. Under 2024 fortsätter resan med många spännande modeller.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Dina uppgifter

Som hallvärd är du vanligtvis den person som våra kunder träffar först och därmed är du den som kan påverka kundens första intryck av CUPRA Garaget. Dina uppgifter är att välkomna kunder i hallen om alla CUPRA Masters är upptagna, assistera vid provkörningar, skriva & uppdatera annonser, skriva ut prisskyltar, fotografera bilarna och se till att provkörningsbilar samt CUPRA Garaget är i representativt skick.

I arbetet ingår även att vid behov stötta försäljningsavdelningen med allehanda arbetsuppgifter. Tanken är att du utvecklas till en CUPRA Master.
Tjänsten innebär helgarbete.

Din erfarenhet

Vi förutsätter att datorn är ett naturligt arbetsredskap för dig och att du har goda kunskaper i Officepaketet. Du har god telefonvana och innehar minst B-körkort. I rollen behöver du ha förmågan att själv organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en teamorienterad person som inte tvekar för att stötta dina kollegor. Meriterande är om du har erfarenhet från arbete inom service.

Din profil

Du är en dynamisk person som har hög service och detaljkänsla samt en god förmåga att skapa trivsel och få kunder att känna sig uppmärksammade. Du förstår vikten av att vara vårt ansikte utåt, därför har du ett behagligt sätt samt en representativ inställning till kunder. Du tycker om att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera och lösa eventuella problem och önskemål.

Inom Din Bil – CUPRA & SEAT lägger vi en stor vikt på personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 12 maj.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Michel Richter Reynoso.

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-05-12

Kontaktpersoner:

Michel Richter

Företagets hemsida:

http://www.dinbil.se

Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Kontorsplacering: