Din Bil Sverige AB Audi Kista

Säljare nya bilar

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Nu söker vi dig som trivs i mötet med kunder och där du är med i kanske ett av livets viktigaste och största inköp. Du gillar att arbeta i en föränderlig bransch där kundmötet alltid är i fokus och där du arbetar efter individuellt uppsatta försäljningsmål.

Dina uppgifter
Som säljare av nya bilar hos oss på Audi i Kista kommer du att ingå i ett team om 6 säljare där vi alla är engagerade och brinner för försäljning. Vi har roligt tillsammans samtidigt som vi är målfokuserade och alltid gör det lilla extra för våra kunder. I rollen kommer du att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, från första kontakt med kund till att följa upp en avslutad affär. Du är bekväm med det fysiska kundmötet likväl som att arbeta med telefon, chat och e-post. För att lyckas och trivas bör du ha en hög känsla för kundservice eftersom ett av våra viktigaste uppdrag är att kunden känner sig väl bemött vid sitt besök hos oss så att vi skapar nöjda och återkommande kunder. 

Det är även viktigt att du precis som vi, förstår värdet av att arbeta professionellt, med kvalitét och givetvis gör det med glädje. Du följer den säljprocess som vi i Kista har utvecklat tillsammans och kommer att få individuellt uppsatta försäljningsmål där du har en säljledare och försäljningschef som stöd. 

Din erfarenhet
För den här tjänsten söker vi dig med minst två års dokumenterad arbetserfarenhet inom försäljning, gärna i en bransch som hanterar längre försäljningsprocesser. Genom detta har du fått en god förståelse för hur du skapar nöjda och återkommande kunder. Har du även erfarenhet av relationsbyggande försäljning där behovsanalys varit en del i ditt arbete ser vi det som högst meriterande. Det viktigaste för oss är att du har ett utomordentligt sätt att hantera och bemöta kunder och är redo att utvecklas i din roll som säljare. 

Du har goda kunskaper i Office-paketet samt en god förmåga att sätta dig in i nya datasystem och att arbeta administrativt. Du talar och skriver engelska och svenska mycket väl. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med något av Volkswagengruppens märken.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en god förståelse för affärer och som vill representera vårt varumärke. Tillsammans med teamet vill du bidra till att utveckla försäljningen inom Audi Kista. Du gillar att utmana dig själv, har ett engagemang och en positiv inställning som lätt smittar av sig. Du har ett stort kundfokus och vet värdet av att skapa goda relationer till såväl kunder, leverantörer, som interna kollegor. Du har en förmåga att hantera både ett lugnt och högt tempo och din kvalitét på ditt arbete påverkas inte på grund av förändringar i arbetstempot. Det är viktigt att du är strukturerad och vet hur du ska planera dina dagar på bästa sätt, samt att du trivs i en roll där du jobbar efter uppsatta mål. Du är en lagspelare och engagerar dig gärna i teamets gemensamma arbetsuppgifter och är mån om att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig teamkänsla.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att vi gemensamt skall nå uppsatta mål. Din Bil och Audi i Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Låter detta som något för dig? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 2024-04-30

Rekryterande chef, Patric Haddad
Facklig representant Unionen, Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-04-30

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.audistockholm.se

Adress:

Raseborgsgatan 2 164 74 Kista

Kontorsplacering: