Din Bil Sverige AB Volkswagen Täby

Volkswagen Täby söker en

Säljare

Nu söker vi dig som trivs i mötet med kunder och där du är med i kanske ett av livets viktigaste och största köp. Du gillar att arbeta i en föränderlig bransch där kunden alltid är i fokus och där du arbetar efter individuellt uppsatta försäljningsmål.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning
Som säljare av begagnade bilar hos oss kommer du att ingå i ett team på 6 säljare där vi alla är engagerade och brinner för försäljning. Vi har roligt tillsammans och samtidigt är vi målfokuserade.

I rollen kommer du att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, från första kontakt med kund till att följa upp avslutad affär. Du är bekväm att arbeta med telefon och e-post som kommunikationskanal. För att lyckas och trivas bör du ha en hög serviceförmåga och förmågan att formulera dig väl i både tal och skrift.

Att kunden känner sig trygg och väl bemött under sin affär med oss är ett av våra viktigaste uppdrag för att skapa nöjda och återkommande kunder. Du kommer att få individuellt uppsatta försäljningsmål där du har säljledare och försäljningschef som stöd.

Det är viktigt att du likväl som oss förstår värdet av att arbeta professionellt, med kvalitét och att vi självklart har glädje i det vi gör.
Du är öppen för att utvecklas i din roll som säljare och följer den säljprocess som gruppen i har Täby utvecklat tillsammans.

Kvalifikationer
För den här tjänsten söker vi dig med minst två års dokumenterad arbetserfarenhet inom försäljning. Genom detta har du mycket god förståelse för hur du skapar nöjda och återkommande kunder. Du har erfarenhet av relationsbyggande försäljning där behovsanalys varit en del i ditt arbete. Har du erfarenhet från finans eller finansprodukter är det starkt meriterande. Är du certifierad försäkringsförmedlare är det meriterande. Det viktigaste för oss är att du har ett utomordentligt sätt att hantera och bemöta kunder och är redo att utvecklas i din roll som säljare.

Du har förmåga att sätta dig in i nya datasystem och att arbeta administrativt. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt talar och skriver engelska och svenska mycket bra både vad gäller tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill representera vårt varumärke och som tillsammans med verksamheten driva Volkswagen Täby framåt. Du älskar att arbeta med kunder och att vara en rådgivande support i deras bilköp.

Du gillar att utmana dig själv, har ett driv och en positivitet som lätt smittar av sig. Du har stort kundfokus och vet värdet av goda relationer till såväl kunder, leverantörer, som interna kontakter.

Du har en förmåga att hantera både ett lugnt och högt tempo och din kvalitét på ditt arbete påverkas inte på grund av förändringar i arbetstempot. Du är strukturerad och vet hur du ska planera dina dagar på bästa sätt. Du bör trivas i en roll där du jobbar efter uppsatta mål och där du har god affärsförståelse. Du är en lagspelare och är drivande och aktiv i de kollektiva arbetsuppgifterna. Sist men inte minst vill du precis som oss- bidra till den goda stämningen och teamkänslan vi har på Volkswagen Täby.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål
Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.
Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 2024-04-30
Rekryterande chef, Fredrik Sjöström
Facklig representant Unionen, Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-04-30

Kontaktpersoner:

Fredrik Sjöström

tfn: +46 850333979

Företagets hemsida:

http://www.vwstockholm.se

Adress:

Gamla Norrtäljevägen 105-107 18730 Täby

Kontorsplacering: