Din Bil Sverige AB VW Göteborg

Tidsbokare

Är du en affärsmässig och driven person som delar vår passion för bilar och service? Då kan du vara den vi söker!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Om tjänsten

Vi söker nu en kollega till vårt bokningsteam med stationering på Volkswagen Göteborg, Grafiska vägen. I rollen som tidsbokare består dina arbetsuppgifter i att boka in kunder på verkstaden. Du tar emot inkommande samtal och mail samt återkopplar till kunder som sökt oss genom växel, mail eller chatt. Arbetet innebär också att proaktivt kontakta kunder vars bil inom kort behöver komma in på service enligt rådande serviceintervall. Tillsammans utgör vi ett team av tidsbokare som ansvarar för Volkswagen Grafiska vägens bokning men vi supporterar även våra andra 7 anläggningars verkstäder med deras bokningar vid behov och i mån av tid. Vårt mål är att vara ett bokningsteam i världsklass och att tillsammans erbjuda våra kunder både snabb och kundorienterad hantering av deras ärenden.

Dina Kvalifikationer

  • Erfarenhet från ett serviceyrke är ett plus och har du arbetat med kundkontakt eller bokning via telefon är det meriterande.
  • För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt ser vi gärna att du har en teknisk förståelse och viljan att lära dig om våra serviceprocesser.
  • God datavana är ett krav.
  • B-körkort för manuell växellåda är ett krav.
  • Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som är ordningsam, strukturerad och har ett naturligt lösningsfokus. Då arbetet innebär många sociala kontakter, såväl interna som externa är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Som person är du en engagerad och motiverad lagspelare som inte tvekar på att stötta dina kollegor när så behövs. Du har en god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. Det är viktigt att du gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter och att du trivs i en rörlig och stundtals hektisk miljö. För rätt person som vill lära har vi all kompetens och utbildningsmöjligheter för att du ska lyckas i ditt nya jobb!  

Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald samt värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, därför rekommenderar vi att du ansöker snarast möjligt.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen med din ansökan senast 5 maj. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Carita Abrahamsson på: carita.abrahamsson@dinbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Servicemarknad & Kundmottagning

Filial:

Göteborg

Sista ansökningsdag:

2024-05-05

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner:

Carita Abrahamsson

Företagets hemsida:

http://www.vwgoteborg.se

Adress:

Grafiska vägen 41263 Göteborg

Kontorsplacering: