Din Bil Sverige AB Volkswagen Bredden

Volkswagen Bredden söker en

Testare

Nu söker vi en testare till oss på Volkswagen Bredden. Denna tjänst passar för dig som gillar att arbeta med bilar och där du arbetar med kvalitet, noggrannhet samt har en förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning
I rollen som testare är du ansvarig för processen av våra begagnade bilar innan de ska ut för försäljning. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att testa och besikta inkomna bilar samt värdera och dokumentera skador. Beroende på vad som framkommer i testprotokollet på varje utförd bil kommer du att boka in bilarna på verkstad, lackering eller annat som behöver åtgärdas på bilarna.

Kvalifikationer
Du ska ha godkänd gymnasieutbildning, gärna inom fordon. Har du tidigare arbetat inom Audi eller Volkswagen är det meriterande. Du har goda system- och datakunskaper och därigenom goda kunskaper i Office-paketet samt innehar i övrigt god administrativ förmåga. Har du arbetserfarenhet från en roll där kvalitét varit ett stort fokus och där du även har kontrollerat produkt inför slutleverans/försäljning eller annat är det meriterande.
Du pratar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper
Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med bra stämning i teamet. Du har en god samarbetsförmåga och eftersträvar alltid kvalité i ditt arbete. Du fullföljer de uppgifter du åtar dig och anpassar dig efter de situationer som kan uppstå. Du har en kreativ ådra och ser till att strukturera och planera ditt dagliga arbete. Då tjänsten innefattar interna som externa kontakter samt en rad olika uppgifter bör du vara flexibel och ha en förmåga att hantera olika typer av människor.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.
Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 19 maj.

Rekryterande chef, Makkram Kareem
Facklig representant Unionen, Ian Elezovic

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Reception

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-05-19

Kontaktpersoner:

Makkram Kareem

tfn: +46 8503 33 364

Företagets hemsida:

http://www.vwstockholm.se

Adress:

Kanalvägen 10-12 19461 Upplands Väsby

Kontorsplacering: