Skoda Sätra

Servicerådgivare

Skoda Sätra söker Servicerådgivare

 

Gillar du att ha många bollar i luften och att ge högklassig service? Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att tillsammans med kollegor skapa positiva upplevelser för våra kunder? Då kan Du vara vår nästa Servicerådgivare! Hos oss får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett varumärke på stark frammarsch.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Som servicerådgivare hos oss har du kontakt med verkstadens kunder genom hela processen samt ger stöd och vägledning. En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande samt säkerställa att önskemålen uppfylls.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. Du kommer även att bedöma garantianspråk, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg. 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års dokumenterad erfarenhet som servicerådgivare eller motsvarande befattning inom ett serviceyrke.

Ytterligare krav för tjänsten är att du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Det är meriterande om du har förståelse för verkstadens processer och du har erfarenhet av att skapa arbetsorder samt skriva protokoll. Det är extra meriterande om du har kunskaper i ett eller flera av systemen Automaster, Cabas, Diss, Elsa och Saga 2.

Du innehar B-körkort och du har goda administrativa färdigheter.

Personliga egenskaper

Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar.

Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta många olika typer av situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose deras behov. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/ senast 16 december. Vi arbetar löpande med urvalet så sök tjänsten redan idag!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma till tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Som anställd hos oss, sök jobbet via ”Internansökan” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STSK18-232-18 i rutan för ”Personligt brev”.

Vid frågor kontakta Daniel Thelin via e-post daniel.thelin@dinbil.se

Facklig representant Ledarna: Olle Ström

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-16
Kontaktpersoner:
Daniel Thelin
tfn: +46 8-503 333 54
Företagets hemsida:
http://www.skodastockholm.se
Adress:

Murmästarvägen 37 127 35 Skärholmen

Tillbaka till toppen