Audi Järva

Verkstadschef

Audi Järva är en av Sveriges största återförsäljare av nya och begagnade Audi. Under 2018 satsar Din Bil ytterligare på att vidareutveckla Audiaffären och bygger Audi Center Kista som kommer att bli Sveriges största och modernaste Audi anläggning på 6500kvm strax norr om Stockholm. Audi kommer även under året fortsätta bredda sitt produkt- och tjänstesegment och siktar även på att överträffa tidigare års prestationer. Vi söker dig som vill vara en Audi-ambassadör och som vill stärka och utveckla varumärket Audis position hos nya och befintliga kunder i Stockholm.

Tjänstebeskrivning

Som Verkstadschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för mekanisk verkstad. Dina viktigaste uppgifter är att leda, planera och fördela dagens arbeten samt se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet, nöjda kunder och kompetent personal. Du har  personalansvar för en grupp som består av 17 mekaniker och du rapporterar till Audi Järva Krogs  Servicechef.

I tjänsten ingår arbetsuppgifter såsom kvalitetsarbete som säkerställande av att verkstadens produktion bedrivs i enlighet med Audis riktlinjer och standards samt Din Bil Sveriges kvalitetspolicy och mål. Du ska som Verkstadschef ansvara för verkstadens arbetsmiljö- och skyddsfrågor, uppdatera dokumentation, hålla möten och skriva protokoll.

Du kommer även att ansvara för målsättning, budget och handlingsplaner i samråd med Servicechef. Utveckling av medarbetarna, kontinuerligt följa upp mekanikernas upparbetning samt säkerställa att verkstaden har rätt hjälpmedel och verktyg ingår också i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker en person som har minst 5 års arbetslivserfarenhet från en arbetsledande position, såsom planör, försteman eller verkmästare inom servicemarknad. Du har god förståelse för servicemarknad och dess processer samt innehar goda administrativa färdigheter. Du är van att arbeta efter högt uppsatta mål.

Ytterligare krav för tjänsten är att du har god telefon- och datavana, med kunskaper i Officepaketet. Du bör även behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Erfarenhet av de system som vi använder, såsom Automaster, Elsa, Etka, Time och Cabas är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som Verkstadschef är det av stor vikt att du tycker om att arbeta med människor och att du har förmågan att bygga team samt att det faller sig naturligt för dig att leda, fördela och följa upp arbetet. Du är en ledare som trivs i rollen att utveckla såväl människor som verksamhet och du är öppen för nya erfarenheter. Du efterstävar förbättring och högre kvalité. Du är effektiv och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Din positiva attityd smittar lätt av sig och du är duktig på att balansera kraven i arbets- och privatlivet. 

Audi Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och dina värderingar. Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 10 december.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-222-12 i rutan för ”personligt brev”.  

Vid frågor kontakta Stefan Eldeus via e-post: Stefan.Eldeus@audistockholm.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-10
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Stefan Eldeus
tfn: +46 8 50333661
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Vallgatan 11 17067 Solna

Tillbaka till toppen