Din Bil Sverige AB Skoda Sätra

Personbilssäljare begagnade bilar

Till vårt team på Skoda i Sätra söker vi nu vår nästa stjärna inom försäljning av begagnade bilar!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Personbilssäljare begagnade bilar

Skoda Stockholm fortsätter utvecklas för att möta såväl utmanande mål som en ökad efterfrågan och vi söker därför dig som brinner för försäljning och lönsamma affärer. Känner du att du är rätt person för utmaningen; missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett varumärke på frammarsch.

Tjänstebeskrivning

I den här rollen kommer du arbeta med försäljning av begagnade bilar vilket innebär att ta emot kunder i bilhallen, aktivt hjälpa dem i deras val av bil och slutligen avsluta affären. Vanligt förekommande arbetsuppgifter utöver kundmötet är administration av provkörningar, orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, hantering av inbyten samt prissättning i samråd med säljledare. Tillsammans med dina kollegor kommer du sköta bilhallen, vilket bland annat innebär att hålla prisskyltningen uppdaterad samt hantera annonsering av bilar på nätet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad erfarenhet av försäljning där tyngd lagts på att skapa ett starkt första intryck och förmågan att skapa en gedigen upplevelse för kunden. Du är van att arbeta i en roll där du möter potentiella kunder och där du etablerar relationer på kort och lång sikt. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i Office-paketet samt behärska engelska och svenska, både vad gäller tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från bilbranschen. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du ordningsam, strukturerad, relationsorienterad och är en ”teamplayer”. Vidare ser vi att du nyfiken, engagerad och har en stark driv för att göra affärer. Du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet och du trivs i en roll med högt tempo på ett företag i förändring. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta i team. Du är duktig på att skapa förtroende hos dina kunder genom att sätta kunden i centrum.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. 

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/ senast 21 november.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma till tillsättas innan sista ansökningsdag.

Som anställd hos oss, sök jobbet via ”Internansökan” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STSK18-216-18 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta Samir Sehmi via samir.sehmi@skodastockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-11-21
Kontaktpersoner:
Samir Sehmi
tfn: +46 855377927
Företagets hemsida:
http://www.skodastockholm.se
Adress:

Murmästarvägen 37 127 35 Skärholmen

Tillbaka till toppen