Audi Stockholm Järva blir Audi Center Kista

Personbilssäljare

Audi Stockholm Järva blir Audi Center Kista och söker nu fler Personbilsförsäljare,nya bilar

 

AudiJärva är Sveriges näst största återförsäljare av nya och begagnade Audi. Under 2018 satsar Audi Stockholm ytterligare på att vidareutveckla Audiaffären och bygger Audi Center Kista som kommer att bli Sveriges största och modernaste Audi anläggning på 6500kvm strax norr om Stockholm. Audi kommer även under året fortsätta bredda sitt produkt- och tjänstesegment och siktar även på att överträffa tidigare års prestationer. Vi söker därför fler personbilsförsäljare till vår befintliga anläggning i Järva inför öppningen av Audi Center Kista 2019. Vi söker dig som vill vara en Audi-ambassadör och som vill stärka och utveckla varumärket Audis position hos nya och befintliga kunder i Stockholm.

 

Tjänstebeskrivning

Som säljare hos oss erbjuder vi dig möjligheten att ingå i framtidens säljteam. Du  erbjuds ett modernt och tydligt ledarskap som utvecklar dig som individ men där teamets prestation alltid står högst.  Som vår nästa stjärnsäljare strävar du alltid efter att lyfta gruppen och på sätt även din egen prestation. Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens bilförsäljning där digitalisering kommer vara ditt verktyg för hur du arbetar i din säljprocess.

 

Du kommer bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter inom företag och privatförsäljning av nya Audi bilar. Du kommer att arbeta långsiktigt och skapa relationer, men också kunna driva försäljningsprocessen framåt mot effektiva avslut.  

 

I arbetsuppgifterna ingår en stor del proaktiv försäljning där du strukturerat offererar, skapar order, levererar bilar och följer upp varje potentiell affärer.

 

Du ansvarar för att aktivt bygga upp långsiktiga affärsrelationer med våra kunder, där du lyhört anpassar lösningar efter deras specifika behov. Du genomför affärsprocessen på bästa möjliga sätt med viljan att överträffa kundens förväntningar. Du fokuserar på att alla kunder skall få ett förstklassigt och strukturerat bemötande genom en väl fungerade behovsanalys och du drivs av tydlig målstyrning. Du kommer jobba nära försäljningschefen där ni tillsammans utarbetar dina personliga mål och utveckling genom coachning i verktyget Audi Sales X-cellence. Målet är att bli en engagerad och ödmjuk vinnare.

 

Kvalifikationer

Du som söker har godkänd gymnasieutbildning och minst 1 års dokumenterad erfarenhet från en säljande roll med goda resultat. Det är meriterande om du tidigare arbetat uppsökande försäljning. Du har goda kunskaper i Office-paketet, har du även kunskaper i säljstödssystemet SAMS ser vi det som meriterande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och i skrift. B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Som person har du ett stort eget driv och en vilja att uppnå dina uppsatta mål. Där människan du möter i många fall är viktigare än produkten. Du vet värdet av en kultur som sätter ramarna för hur du arbetar med ständig förbättring. Du finner stor inspiration i förändring och du räds inte att testa nya arbetssätt för att uppnå dina mål.    

Du är strukturerad och du ser alltid till att komma till avslut i allt du företar dig. Arbetsuppgifterna är varierande vilket ställer krav på stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Du är noggrann och kan självständigt strukturera och organisera det dagliga arbetet.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande, då vi strävar efter en jämn könsfördelning på företaget.

 

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/Region Stockholm/ Lediga tjänster senast 1 November.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-128-12 i rutan för ”personligt brev”.

 

Ansök snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Vid frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef Daniel Lanbro via mail: daniel.lanbro@audistockholm.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN !

 

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-11-01
Kontaktpersoner:
Daniel Lanbro
tfn: +46 8 -503 336 42
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Vallgatan 11 17067 Solna

Tillbaka till toppen