Volkswagen Södertälje

Servicechef

Hej,

Jag heter Krister Friberg och är platschef på Volkswagen Södertälje. Min nuvarande servicechef ska nu gå vidare mot nya utmaningar vilket gör att jag söker en ersättare för honom. För att du ska trivas i din nya roll och nå de mål och resultat som du, jag och verkstadschef tillsammans sätter upp för anläggningen, är det av stor vikt att vi kommer ha ett bra och fungerande samarbete med öppen och tydlig kommunikation, och där vi delar samma grundtankar kring hur verksamheten ska utvecklas.
Låt mig berätta mer.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att ha det övergripande ansvaret över vår personbilsverkstad samt kundmottagning och tillsammans med mig och övriga chefer ingå i vår lokala ledningsgrupp, där vi utbyter och utvecklar tankar och idéer kring det pågående arbetet som sker på våra avdelningar. Genom att leda, planera och fördela arbetet ute i driften säkerställer du lönsamhet och kvalitétsarbete för din verksamhet. Som tidigare nämnt kommer vi tillsammans sätta upp mål, utforma strategier och handlingsplaner för respektive avdelning. Du kommer att ansvara för att utveckling sker för dina medarbetare och din verksamhet samt även över miljö-, arbetsmiljö- och skyddsfrågor. Utöver detta kommer du att ha ett tätt samarbete med övriga servicemarknadschefer inom Din Bil samt med andra grupper inom Volkswagen-koncernen.

Kvalifikationer

För den här rollen söker jag en person som har arbetat 2-3 år på en ledande befattning och därmed vet vad som krävs för att få med sig ett team i utveckling och framgång. Du behöver inte nödvändigtvis ha arbetat inom bilbranschen, vi tror att nya idéer och perspektiv från andra branscher är nyttigt i en verksamhet i ständig utveckling. 

Jag ser gärna att du är van vid att arbeta med kvalitéts,- och processutveckling då vi ständigt arbetar för att utveckla och etablera nya rutiner. IT-kunskaper bör finnas och likaså erfarenhet av olika affärssystem som t.ex. Automaster. Då kommunikationen är A och O ska du kunna kommunicera både i tal och skrift på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Ditt team består av en blandad grupp medarbetare vilket gör det otroligt viktigt att du kan anpassa ditt ledarskap efter varje individ, samt att du har förmågan att få ditt team att känna sig delaktiga i vårt arbete framåt. Du kommer att coacha och stötta medarbetarna och säkerställa att de har rätt förutsättningar för att lyckas i sitt arbete.

Personliga egenskaper

Det handlar inte endast om att du ska komma in och leverera i form av att nå mål och utveckling. Att du är rätt person för oss och även vi för dig är minst lika viktigt. Vår nya kollega ser jag är en lagledare med ett eget driv, har ett bra strategiskt och långsiktigt tänk men som även gillar att administrera och utmana arbetssätt och processer. En god stämning och en teamkänsla är något vi strävar efter här på Volkswagen Södertälje.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 2018-09-17.

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STVW18-161-51 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Krister Friberg via telefonnummer 08-503 339 88 eller e-post: Krister.Friberg@vwstockholm.se  

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-17
Kontaktpersoner:
Krister Friberg
tfn: +46 8 503 33988
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Forskargatan 13 15136 Södertälje

Tillbaka till toppen