Din Bil Sverige AB Volkswagen Hammarby

Servicerådgivare

Är du vår nästa stjärna inom service?

 

Vill du vara med på vår resa till att bli bäst i klassen i kundnöjdhet? Då kan det vara just Dig vi söker som vår nästa Servicerådgivare i Hammarby! Vi erbjuder ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

 

Tjänstebeskrivning

Som servicerådgivare hos oss så är du företagets ansikte utåt. Du tar emot våra kunder, följer dem genom hela processen samt ger stöd och vägledning. En central del i arbetet är att alltid få kunden att känna sig välkommen och att de är en positiv upplevelse rikare efter sitt besök hos oss.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg. 

 

Kvalifikationer

Du som söker har några års dokumenterad erfarenhet av arbete som servicerådgivare eller kundmottagare, värd/värdinna eller receptionist. Genom din erfarenhet har du fått bra förståelse för hur man skapar ett femstjärnigt första intryck. Du innehar B-körkort och du har goda administrativa färdigheter, vilket bland annat innebär mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. För att klara av arbetet så behöver du behärska svenska, såväl i tal som skrift. Meriterande är kunskaper i Automaster, ELSA och Cabas.

 

Personliga egenskaper

Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar.

 

Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta många olika typer av situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose deras behov. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och din förmåga att jobba i team.

 

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.volkswagenstockholm.se/jobb senast 31 juli.

 

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma till tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Om du är anställd hos oss, sök jobbet via ”Internansökan” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STVW18-143-14 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta ansvarig chef Arris Tsilichristos via e-post: arris.tsilichristos@vwstockholm.se eller via telefon: 08 503 33 447

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-07-31
Kontaktpersoner:
Arris Tsilichristos
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen