Volkswagen Södertälje

Reservdelsman/Reservdelskvinna

Är du en person som trivs med ordning och reda och är duktig på att strukturera din arbetsdag även när det är ett högt tempo? Triggas du av att möta kunder och kan det mesta om bilar? Då är du sannolikt rätt person för tjänsten!

Arbetsuppgifter                                                                                              
På Volkswagen tror vi på en gedigen serviceanda och att varje kund som går in i våra lokaler kommer att lämna dem utomordentligt nöjd. För att detta ska kunna fungera så är det viktigt att flödet av reservdelar fungerar friktionsfritt. Här har du som reservdelsman/reservdelskvinna en viktig uppgift. Huvudansvaret för tjänsten är att ta emot och hantera interna och externa beställningar av reservdelar samt beställa delar från bl.a. vår generalagent. Tjänsten innebär ett stort ansvar gällande att avgöra hur beställt gods ska levereras samt att se till att det är god ordning och reda på avdelningen. Du ska även se till att berörd chef informeras om kvalitets- och leveransstörningar, följa arbetsskydds- och miljölagar samt arbeta utefter företagets kvalitetspolicy och mål. Tjänsten innefattar även tillbehörsförsäljning direkt till kund. 

Vi söker dig som
Brinner för kundservice och att alltid ge det där lilla extra samt har erfarenhet av att arbeta i ett lager. Vi ser därför att du har ett års dokumenterad erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Du bör dessutom ha god kännedom om bilar samt ha viss teknisk kompetens för att kunna leverera rätt reservdelar till våra mekaniker. Det är starkt meriterande om du har god förståelse för verkstadens alla processer.

För att snabbt komma igång ser vi gärna att du har erfarenhet av våra IT-system eller har lätt för att lära dig dessa. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker en person som förstår vikten av att uppträda serviceinriktat och professionellt. Viktigt för denna tjänst är att du är initiativtagande, strukturerad, positiv och flexibel inför olika arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 30 juni.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STVW18-126-51 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta Peter Reuterfalk på telefonnummer 08-553 77 937, eller mail peter.reuterfalk@dinbil.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-06-30
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Peter Reuterfalk
tfn: +46 8 553 77 937
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Forskargatan 13 15136 Södertälje

Tillbaka till toppen