Din Bil Sverige AB Skoda Täby

Mekaniker

Är du en duktig mekaniker som gillar att ge service samt säkerställa kvalitét i världsklass? Gillar du att sätta kunden i fokus och motiveras av att ta ansvar? Då kan det vara just Dig vi söker!

 

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett litet team av flera duktiga medarbetare. Arbetet består i att utföra service,  reparationer samt förebyggande underhåll på personbilar enligt tillverkarens anvisningar. I tjänsten ingår även ibland kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

 

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du som söker  har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du bör även ha god produktkännedom om våra märken. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort.

 

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Tekniska kunskaper om Skoda samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är starkt meriterande.

 

Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande  och värdesätter hög arbetskvalité. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för service.

 

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald därför välkomnar vi sökanden med olika könstillhörighet.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se / Företaget / Jobba hos oss / Stockholm senast 3 september.

Är du anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN" på vår hemsida, där du uppger referensnummer STSK18-123-15 i rutan för ”personligt brev”. 

 

Vid frågor om tjänsten, kontakta Henrik Nordström på telenr: 08-503 335 94 eller via e-post: henrik.nordstrom@skodastockholm.se

 

 

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

 

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. Din Bil har idag ca 2000 anställda och  finns etablerade med 38 driftställen i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 Vi erbjuder dig tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal och goda utvecklingsmöjligheter samt bra personalrabatter och bland annat ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-03
Kontaktpersoner:
Henrik Nordström
tfn: +46 8-503 335 94
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen