Audi Södertälje

Personbilssäljare. nytt och begagnat

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär försäljning av nya och begagnade bilar samt planering och bearbetning av potentiella kunder. Andra förekommande arbetsuppgifter är offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, administration av provkörningar, hantering av inbyten och prissättning etc. Du ansvarar för att aktivt bygga upp långsiktiga affärsrelationer med våra kunder, där du lyhört anpassar lösningar efter deras specifika behov.

Tillsammans med dina kollegor ska du sköta bilhallen, hantera annonsering av bilar på nätet, prisskyltning samt webplatsen Wayke.se. Du kommer också att vara delaktig i och leda olika säljaktiviteter.

Kvalifikationer

Den kandidat vi letar efter har erfarenhet från motsvarande befattning, där relationsskapande försäljningsarbete varit en betydande del av arbetet. Du har dokumenterat goda resultat i dina tidigare säljroller. Du är van att arbeta i en roll med eget lönsamhetsansvar och mot uppsatta budgetmål. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller tal och skrift. Du är tekniskt intresserad och körkort är ett krav. Meriterande är om du har relevant eftergymnasial utbildning, branscherfarenhet och kunskaper i säljstödssystemet SAMS.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, kvalitetsmedveten och du tycker om att komma till avslut i allt du företar dig. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor. Samtidigt som du självständigt kan organisera det dagliga arbetet tycker du om att arbeta i team.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 maj.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN", där du uppger referensnummer STAU18-091-51 i rutan för "personligt brev"

Vid frågor kontakta rekryterande chef Christer Malmberg på telefonnummer 08-553 779 02 eller via mail; christer.malmberg@audisodertalje.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-31
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Christer Malmberg
tfn: +46 8-553 779 02
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Forskargatan 13 15136 Södertälje

Tillbaka till toppen