Skoda Södertälje

Personbilssäljare

Vi söker dig som är resultatorienterad och brinner för att skapa relationer samt lönsamma affärer med nya och befintliga kunder. Känner du att du är rätt person för utmaningen; missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett varumärke på frammarsch.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär i huvudsak försäljning av nya bilar och begagnade bilar. Du kommer att ta emot kunder i bilhallen och aktivt hjälpa kunden i deras val av bil. Vanligt förkommande arbetsuppgifter är administration av provkörningar, offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, hantering av inbyten och prissättning i samråd med försäljningschef. I tjänsten ingår även uppsökande verksamhet där du kommer att fokusera på företag som tillhandahåller en bilflotta på ca 10 bilar.  

Tillsammans med dina kollegor ska du sköta bilhallen, hantera annonsering av bilar på nätet och prisskyltar. Du kommer också att vara delaktig i och leda olika säljaktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad erfarenhet av bilförsäljning där mycket tyngd lagts på att skapa ett starkt första intryck och förmågan att skapa en gedigen upplevelse för kunden. Du är van att arbeta i en roll med att bemöta kunder och bygga relationer. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt att du behärskar engelska och svenska, både vad gäller tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från bilbranschen i form av företagsförsäljning. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken, engagerad och har en stark känsla för att göra affärer. Du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i förändring. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team. Du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och skapa förtroende hos dina kunder. Du är resultatorienterad och sätter kunden i centrum.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. 

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 20 december.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STSK19-189-51i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Eddie Blom via e-post: eddie.blom@skodastockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-20
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Eddie Blom
Företagets hemsida:
http://www.skodastockholm.se
Adress:

Forskargatan 15 151 36 Södertälje

Tillbaka till toppen