Volkswagen Bredden

Annonsadministratör

Vi söker dig med god adminsitrativ förmåga där du kommer att skapa och publicera bilannonser som ska ut på våra olika kanaler samt analysera bilmarknaden för att säkerställa att våra försäljningspriser är marknadsmässiga.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

I denna tjänst kommer du att arbeta både som prissättare och annonsör, vilket innebär att du främst kommer att skapa och publicera bilannonser, analysera bilförsäljningen på marknaden samt värdera bilar inför publicering. Vid behov kommer du även att stötta avdelningen med övriga arbetsuppgifter som kan förekomma.

Kvalifikationer

För denna tjänst kräver vi godkänd gymnasieutbildning samt minst 2 års arbetslivserfarenhet. Har du utbildning inom sälj är det starkt meriterande, dock inget krav. Du bör ha mycket goda kunskaper inom Office-paketet och kunna tala och skriva svenska flytande samt ha goda kunskaper i engelska.

Har du tidigare arbetat med att annonsera och marknadsföra fordon online samt erfarenhet i Wayke-dealer, BytBil eller Indicata är det ett plus, likväl erfarenhet av att värdera och prissätta objekt eller bilar med hjälp av digitala verktyg. B-körkort för manuell är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med god samarbetsförmåga och som värdesätter och arbetar för ett gott arbetsklimat. Du tar ansvar över dina uppgifter samt stöttar dina kollegor vid behov. Du är analytisk och noggrann samt säkerställer god kvalité på dina slutförda uppgifter.

Med din kreativitet har du en förmåga att hitta nya arbetssätt och lösningar på problem som kan uppstå i det dagliga arbetet och du strukturerar och planerar ditt arbete för att hålla de tidsramar som är uppsatta.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 december.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STVW19-165-30 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Niclas Barkåker via e-post: Niclas.Barkaker@vwstockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

 

Varmt välkommen med din ansökan

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-31
Kontaktpersoner:
Niclas Barkåker
tfn: +46 850333187
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Kanalvägen 10-12 19461 Upplands Väsby

Tillbaka till toppen