Volkswagen Täby

Servicerådgivare

Nu driver vi Volkswagen Täby vidare mot ny destination!

 

Älskar du att resa? Ser du nya destinationer som en spännande utmaning? Tycker du om att resa tillsammans med andra? Blir du lycklig av att göra nya upptäckter? Då kan det vara just Dig vi söker!

För 18 månader sedan boardade alla medarbetare på Servicemarknad Volkswagen Täby flight ST2018 med destination ”För att vi är Täby”, där vi framgångsrikt landade i december 2018. Nu fortsätter vi denna spännande förändringsresa med en ny destionation i sikte och vi söker nya modiga kollegor som vill vara med och kämpa tillsammans med världens bästa och härligaste team!  

Vad innebär tjänsten?

Som servicerådgivare hos oss är du vår viktigaste länk mellan våra gäster och våra tekniker. Du tar hand om våra gäster från första kontakt till den viktiga uppföljningen efter det att deras bil har lämnat lyften, Genom hela arbetet jobbar du engagerat och effektivt och det med nära till skratt och med glimten i ögat.  

Du arbetar som projektledare där du har ansvar för ”dina” bilar genom hela processen som innebär att boka in gästens bil, välkomna gästen, säkerställa reservdelar, stämma av med ansvarig tekniker, prissätta jobb utförda i verkstaden samt kontinuerligt jobba med uppföljning och återkoppling,

Allt detta genomförs med Täbys värdeord i tankarna; professionellt, proaktivt och personligt!

Datorn med ett flertal system är ett av dina främsta arbetsverktyg så vi ser gärna att du har lätt för att lära och, då detta är en bransch i förändring, ta in omfattande och ny information löpande.   

Vilka kunskaper och erfarenheter önskar vi?

  • Minst 3 års erfarenhet från servicebranschen
  • Erfarenhet av att arbeta som servicerådgivare är meriterande
  • Du innehar B-körkort  
  • Du ska behärska svenska och engelska väl, såväl i tal som skrift
  • ”Teknikmodig”

Vilka styrkor efterfrågar vi?

Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du är ansvarskännande och engagerad och förstår att de enda två vägarna att gå är att avveckla eller utveckla. Du ser förändring som något positivt och som en naturlig del av ditt dagliga arbete. Du är lyhörd och brinner för att ge service i världsklass samt arbetar alltid med viljan att överträffa gästernas förväntningar!

Var ska du skicka din ansökan?

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Känner du att detta stämmer in på dig och är villig att jobba engagerat, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/ senast 12 maj.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

Som anställd hos oss, sök jobbet via ”Internansökan” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STVW19-021-15 i rutan för personligt brev.

Vid frågor kontakta Linda Worm-Müller Bay via e-post: Linda.Worm-MullerBay@vwstockholm.se.

 

                                            The Sky Is NOT The Limit!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-05-12
Kontaktpersoner:
Linda Worm-Müller Bay
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Gamla Norrtäljevägen 105-107 18730 Täby

Tillbaka till toppen