Volkswagen Bromma

Mekaniker till Team transport

Team Transport i Bromma söker en mekaniker

Vi söker dig, händiga transportbilsmekaniker som vill bidra med dina tekniska kunskaper, din nyfikenhet och din samarbetsanda till Team Transport. Vi värdesätter ett glatt arbetsklimat, ett gott samarbete och ett engagemang som tillsammans driver oss framåt mot dina egna, teamets och på så sätt även Volkswagen Brommas mål.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Inom Volkswagen transportbilar vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är utomordentligt nöjda. Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker och servicerådgivare. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Volkswagen transportbilar.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning samt minst 1-2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker / tekniker inom transportbilar. Har du tidigare arbetat med något av vår koncerns märken och därav har erfarenhet av våra system är det starkt meriterande.

Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Förutom detta så har du datavana, vilket vi värdesätter högt. Därtill har du minst B-körkort.

Personliga egenskaper

Du som söker har ett stort bilintresse och en god känsla för service. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité på dina utförda arbetsuppgifter. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete.

Du ser till att uppnå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan hos oss.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. 

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 30 april.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STVW19-012-17 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Lennart Ljungström via  e-post: Lennart.Ljungstrom@volkswagenstockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-04-30
Kontaktpersoner:
Daniel Segerman
tfn: +46 8-503 33 547
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Ulvsundavägen 120-132 16867 Bromma

Tillbaka till toppen