Volkswagen Kista

Servicerådgivare transport

Volkswagen Kista söker en servicerådgivare till transport

 

Vår servicerådgivare går vidare mot nya utmaningar och vi söker därför hans ersättare. Trivs du i en roll där ena dagen aldrig är den andra lik och där du med din problemlösningsförmåga och positiva inställning tar emot våra kunder och ser till att de får ett bemötande i världsklass? Låt oss berätta mer!


Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Som servicerådgivare är du spindeln i nätet och företagets ansikte utåt mot kund. Du tar emot våra kunder, följer dem genom hela processen samt ger stöd och vägledning. En central del i arbetet är att alltid få kunden att känna sig välkommen och att de är en positiv upplevelse rikare efter sitt besök hos oss.

Du kommer att arbeta som servicerådgivare på transport, där upplägget för dina dagar innebär att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. Du kommer även att bedöma garantianspråk, försäkringsärenden i Cabas, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg. Du har även ansvar för att verkstadens produktivitet och drift optimeras.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har minst 2-3 års dokumenterad arbetserfarenhet som servicerådgivare/kundmottagare, värd/värdinna, receptionist eller liknande tjänst. Genom din erfarenhet har du fått god förståelse och insikt i hur man skapar ett första intryck i världsklass. Du innehar B-körkort och samt goda administrativa färdigheter, vilket bland annat innebär mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. För att klara av arbetet så behöver du tala svenska och engelska mycket väl, såväl i tal som skrift. Besitter du kunskaper i Automaster, ELSA och Cabas är det meriterande.

Personliga egenskaper

I den här tjänsten söker vi dig med ett genuint bilintresse, med en positiv inställning och som strävar efter att få lära nytt. För att du ska trivas i din nya roll ser vi att du kan arbeta effektivt, tar egna initiativ och har ett flexibelt arbetssätt där du har en förmåga att arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar.

Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta många olika typer av kunder och situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och hur du kan tillgodose deras behov på bästa sätt.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet. Är du den som kan ge service utöver det vanliga och finner motorbranschen intressant? Då har vi jobbet för dig! Vi ser fram emot att du blir en av oss.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /företaget/ jobba hos oss. Vi behöver dig på plats snarast möjligt så skicka in din ansökan redan idag!

Om du är anställd hos oss, sök jobbet via ”Internansökan” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STVW18-227-16  i ”Övriga uppgifter”.

Vid frågor kontakta ansvarig chef Lisa Söderqvist via e-post: lisa.soderqvist@vwstockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Kontaktpersoner:
Lisa Söderqvist
tfn: +46 850333121
mob: +46 70-0865206

Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Malaxgatan 2 16474 Kista

Tillbaka till toppen