Din Bil Sverige AB Skoda Infra

Personbilstekniker

Vill du arbeta på ett företag som står för driv, integritet och hållbarhet?

 

Är du effektiv och noggrann, samt uppskattar duktiga och trevliga kollegor? I sådana fall tror vi att du kommer att trivas hos oss på Skoda i Infra City! Missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett varumärke under stark utveckling!

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får även möjligheten att jobba i en nyetablerad, modern och välutrustad märkesverkstad med duktiga kollegor och god stämning

 

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga tekniker. Arbetet består i att utföra service, enklare reparationer samt förebyggande underhåll på personbilar enligt tillverkarens anvisningar. I tjänsten ingår även kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

 

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har minst ett par års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker/tekniker. Vi förutsätter att du som söker även har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som tekniker och är trygg i att utföra arbetet självständigt. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort.

 

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Det är meriterande om du genomfört Volkswagens internutbildningar och då i synnerhet Master Technician. Tekniska kunskaper om Skoda samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är också meriterande.

 

Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande  och värdesätter hög arbetskvalité. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för service.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.skodastockholm.se/jobb senast 3 oktober.

 

Är du anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STSK18-145-31 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor om tjänsten, kontakta Magnus Dehn på telenr 08-50333345 altenativt via e-post: magnus.dehn@skodastockholm.se

 

  

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-10-03
Kontaktpersoner:
Magnus Déhn
tfn: +46 8-503 333 45
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen