Audi Stockholm

Försäljningschef Begagnade Bilar

Audi Stockholm

Söker en

Försäljningschef Begagnade bilar Audi Stockholm

 

Audi Stockholm är Sveriges största återförsäljare av nya och begagnade Audi. Under 2018 fortsätter vi utveckla vårt redan breda produkt- och tjänstesegment där våra affärsområden kommer att renodlas till att fokusera på nya respektive begagnade bilar samt därtill servicemarknad.

 

För att ytterligare stärka vårt fokus och utbud inom affären för begagnade bilar söker vi nu en försäljningschef som ska samordna och koordinera Audi Stockholms hela begagnataffär.

  

Dina arbetsuppgifter

Som Försäljningschef begagnade bilar inom Audi Stockholm kommer du att ha en koordinerande roll för att stötta alla Audi Stockholms begagnatavdelningar. Rollen ingår i märkets matrisfunktion och har ett samordnande ansvar för försäljningen och lagerplanering av begagnade bilar. Tillsammans med platschefer och deras respektive försäljningschefer kommer du att ansvara för att skapa en övergripande taktisk plan för Audis begagnataffär, där du både driver utformning och uppföljning av planen för att säkerställa affärsområdets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha många kontaktytor på olika nivåer inom verksamheten, vilket ställer krav på att du är kommunikativ och övertygande i din roll även om du inte har det formella chefsansvaret. Du rapporterar till Bilmarknadschef Audi Stockholm.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet inom försäljning, kanske i en roll som KAM där du fått en god förståelse för försäljning och dess processer. Har du arbetat i en likvärdig roll i bilbranschen med erfarenhet av begagnat affären är det meriterande men inget krav. Vi ser att du har en godkänd gymnasieutbildning där en för rollen relevant vidareutbildning från högskola är meriterande. Du har god datorvana och kunskaper inom Office-paketet framförallt Excel. Du uttrycker dig obehindrat i såväl tal som skrift i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

 

Om du har erfarenhet av bilbranschen och/eller erfarenhet av Audi är det önskvärt men inget krav.

  

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och driven med en förmåga att skapa, implementera och följa upp planer utifrån affärsmässiga principer. Att vara ihärdig och arbeta tills målet är nått eller tills ett projekt är avslutat även om du stöter på motgångar under vägens gång ser vi som en tillgång. Du är trygg i att leda och motivera andra och att samordna en grupp mot ett gemensamt mål trots att du inte alltid är den formella chefen. Du trivs med att arbeta med människor och är lyhörd för andras idéer. Samtidigt besitter du en god förmåga att övertyga medarbetare när situationen så kräver och kan självständigt fatta beslut. Du har en stor passion för att göra affärer, ett affärsmässigt tankesätt och är flexibel i ditt sätt att ta dig an arbetet då du vet att marknaden och kraven snabbt kan förändras.

 

Audi Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Ansökan

Är du vår blivande försäljningschef begagnat inom Audi Stockholm? Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast 17 september.

 

Om du redan är anställd hos oss, sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-174-10 i rutan för ”personligt brev”.

 

Om du har några övriga frågor kring tjänsten, kontakta rekryterande chef Tomas Lennström via mail tomas.lennstrom@audistockholm.se.

 

Facklig representant Unionen är Ian Elezovic

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-17
Kontaktpersoner:
Tomas Lennström
tfn: +46 +46 8-50333631
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Tillbaka till toppen