Din Bil Sverige AB Skoda Infra

Personbilssäljare

Som säljare hos oss blir ditt huvudansvar att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du ska arbeta långsiktigt och skapa relationer, men också kunna driva försäljningsprocessen framåt mot effektiva avslut. Tjänsten innebär nybilsförsäljning där du strukturerat offererar, skapar order, levererar bilar och följer upp affärer. Du kommer vara kundens kontakt genom hela processen och även ge kundstöd efter avslutat köp. Du ska se till att våra kunder blir utomordentligt nöjda samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås.

 

Säljteamet hjälps åt att sköta bilhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilar på nätet.

 

Arbetet sker i RSE-modulen och det är viktigt att du har viljan att alltid utvecklas i din roll som säljare och följer den säljprocess som gruppen i Infra City utvecklat tillsammans.

 

Kvalifikationer

Du är van vid att bemöta kunder och har några års dokumenterad erfarenhet av relationsskapande försäljningsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha sålt och levererat bilar i ett flertal år samt känner dig bekväm med att hantera hela säljprocessen självständigt, däribland försäljning, inbyten, nykundsbearbetning osv. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt engelska och svenska både vad gäller tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet och kunskaper i säljstödssystemet SAMS. B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Som person är du driven, engagerad och har en stark känsla för affärsnytta och en förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du har ett högt eget driv och trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i förändring samt har en vana av att arbeta mot budgetmål i en roll med ett eget lönsamhetsansvar. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på affärsförståelse är det viktigt att du kan administrativt prioritera samt ha många bollar i luften samtidigt. Vi ser också att du har ett gediget bilintresse och förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer, vilket lägger vikt i att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.  

 

Din Bil eftersträvar jämn könsfördelning, därför är sökanden med olika könstillhörighet välkomna att söka tjänsten.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/ Jobba hos oss/ Lediga tjänster, senast 1 september.

 

Som anställd hos oss, sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STSK18-154-31 i ”övriga uppgifter”.

 

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Johan Gehlin på 08-408 99 301 alternativt via mail: johan.gehlin@skodastockholm.se

 

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

 

 

 VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-01
Kontaktpersoner:
Johan Gehlin
tfn: +46 8-408 99 301
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen