Volkswagen Smista

Mekaniker med inriktning glas

Volkswagen, Smista

Söker

sin nästa toppmekaniker med inriktning glas.

Är det viktigt för dig att trivas och ha kul på jobbet och samtidigt få jobba i Stockholms kanske modernaste verkstad? Då är vi rätt för dig!

Vi på Volkswagen Smista är ett sammansvetsat gäng där vi värderar ett gott arbetsklimat med en balans mellan ett högt arbetstempo och en kopp kaffe i goda kollegors sällskap under lugnare stunder.

Som anställd hos Din bil erbjuds du en trygg anställning med kollektivavtal och goda utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om våra medarbetares hälsa och vill att era kroppar och knoppar ska hålla länge, så varför inte utnyttja ditt friskvårdsbidrag med en ryggmassage eller ett gymkort. Du kanske länge har drömt om den där bilmodellen från Volkswagen som du med förmån av vår personalrabatt äntligen kan köpa dig.

Låter inte detta som en dröm?

 

Om tjänsten

Vår lyft står snart tom och väntar på vår nästa mekaniker som främst kommer att inrikta sig på glas, men som även kommer att utföra felsökningar, underhåll, service samt reparationer under lågsäsong. Vid arbete med glas kommer du att arbeta med olika typer av glasskador, vilket innefattar både stenskott och byte av vindrutor. Arbetet består även av mekaniskt arbete i form av inställning av radar och frontkamera. Hos oss kommer du också att ha kundkontakt i form av samtal och personliga möten. På sikt ser vi att du självgående med planering av din egen arbetstid och bokningar av tillräckligt mycket arbete, fyller dina arbetsdagar.

Din Profil

Är du en utbildad glasmästare och auktoriserad reparatör av bilrutor? Har du även gått fordonsteknisk utbildning alternativt eftergymnasial utbildning inom fordon och har hunnit arbeta 3 år i branschen? Då kan det vara dig vi söker. Utöver din tekniska kunskap, är du van vid att självgående söka upp information och ta till dig och förstå skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker för att kunna utföra ditt arbete självständigt, samt ha god datavana och kunna tala och skriva svenska och engelska mycket väl.

Då du kommer att ha mycket kontakt internt men även externt är det en förutsättning att du är socialt utåtriktad och kan hantera olika typer av människor. Du har god förmåga vad gäller det administrativa arbetet och innehar B-körkort. Har du tidigare arbetat i Elsa, ODIS och Automaster är det meriterande.

Personliga egenskaper

Vår nästa mekaniker ser vi är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning i teamet. Att du har ett bilintresse ser vi som en självklarhet. För att inte påverka dina kollegors arbete eller förseningar i dina bokningar kommer du i tid till arbetet, du arbetar självständigt och strukturerat samt tar ansvar över dina arbetsuppgifter på ett effektivt och bra sätt för att uppnå dina personliga mål. Du bör vara noggrann och van vid att hantera perioder med högt arbetstempo för att säkerställa hög arbetskvalité.

Eftersom att avdelningen ständigt växer i takt med försäljningen av bilar, är det en förutsättning att du trivs i perioder där du får utmana och utveckla dig själv i din roll hos oss.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål. 

På arbetsplatsen eftersträvar vi jämn könsfördelning, därför välkomnar vi sökanden med olika könstillhörighet. 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast den 2018-08-05. 

Som anställd hos oss sök jobbet via ”Internansökan”, där du uppger referensnummer STVW18-144-29 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ricard Hedenström på telefon 070-089 27 68 eller via mail Ricard.Hedenstrom@vwstockholm.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-05
Kontaktpersoner:
Ricard Hedenström
tfn: +46 8-503 33991
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Smista allé 13 14174 Segeltorp

Tillbaka till toppen