Din Bil Sverige AB Volkswagen Stockholm

Account Manager

Som Account Manager ansvarar du för den uppsökande verksamheten med inriktning på företag med mindre och medelstora vagnparker. Du arbetar aktivt med uppsökande försäljning samt genomför besök hos befintliga och potentiella företagskunder. I detta ansvar ligger att etablera, upprätthålla och utveckla långsiktiga goda relationer med kunder, som i slutändan syftar till att teckna och driftsätta ramavtal samt öka lönsamheten.

 

I arbetet ingår offertskrivande, upphandlingar, priskalkylering, avtalsförhandling och implementering av avtal. Du kommer också att ansvara för kundaktiviteter, marknadsdagar, mässor och kampanjer. Placeringsort för tjänsten är på vår anläggning Volkswagen Smista i Stockholm, och du rapporterar till Fleet Sales Manager.

 

Kvalifikationer
Du har några års dokumenterad erfarenhet av kvalificerad försäljning B2B. Dessutom är du van att arbeta mot högt uppsatta mål, har dokumenterat goda försäljningsresultat och kan hantera olika förhandlingssituationer. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ett för tjänsten relevant område.

 

Ytterligare krav för tjänsten är att du har god förhandlingsvana samt goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av arbete i SAMS är meriterande. Då flera av våra kunder är internationella företag förutsätter vi att du inte enbart kan presentera och kommunicera information på svenska utan även på engelska, både i tal och i skrift. Du har minst B-körkort.

 

Personliga egenskaper

Du är en god kommunikatör som arbetar målinriktat och har förmågan att tänka både strategiskt och analytiskt. Du är en förtroendeingivande person som besitter ett starkt engagemang genom hela försäljningsprocessen.

 

Du värdesätter ett fritt arbete, där det är lika naturligt för dig att självständigt organisera och planera dina projekt som att samarbeta med kollegor och bidra till teamets framgång. Du äger tålamodet att driva långa affärsprocesser samtidigt som du är en person som trivs i ett stundtals högt tempo med många projekt på gång samtidigt.

 

Tjänsten avser ett vikariat om 6 månader och tillträde sker efter överenskommelse. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 25 juni 2018.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”Internansökan”, där du uppger referensnummer STVW18-129-55 i rutan för "personligt brev".

 

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Fredriksson, Fleet Sales Manager: 08-503 33127 eller via e-post mikael.fredriksson@dinbil.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-06-25
Kontaktpersoner:
Mikael Fredriksson
tfn: +46 850333127
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen