Audi/VW Östermalm

Reservdelsansvarig

Tjänstebeskrivning

I rollen som reservdelsansvarig har du ansvaret över Östermalms reservdelsavdelning och kommer att leda en grupp på 2 medarbetare. Som ledare ansvarar du för den dagliga driften och en daglig uppföljning av verksamheten genom nyckeltal. Du är självgående med ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du är en lagspelare och du vill bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor.

Volkswagen och Audi Stockholm värdesätter de fördelar som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer även stor vikt att läggas vid din personlighet.

Kvalifikationer

-          Minst fullgjort gymnasieutbildning med administrativ inriktning

-          Minst 2 års erfarenhet av ledande befattning

-          Logistikutbildning eller motsvarande

-          God dator- och systemvana inom ETKA och Automaster

-          B-körkort är ett krav

Personliga egenskaper

Du är en öppen person som gillar att arbeta med människor och har en förmåga att bygga team där du sätter laget före jaget. För dig är det naturligt att leda, fördela och följa upp arbete. Du är trygg i att leda en verksamhet genom andra. Du har ett intresse av teknikutvecklingen och vill vara steget före. Du har en god administrativ förmåga och känner dig trygg i att presentera dig själv och din verksamhet.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 11 juni.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-110-24 i rutan för ”personligt brev”.

Om du har några övriga frågor kring tjänsten, kontakta rekryterande chef Marcus Valsjö på telefonnummer 08-503 337 53 alternativt via mail marcus.valsjo@dinbil.se.

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-06-11
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Marcus Valsjö
tfn: +46 8-50333753
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Fiskartorpsvägen 20 11433 Stockholm

Tillbaka till toppen