Din Bil Göteborg

Personbilsmekaniker

Vi söker nu efter ett 14 duktiga mekaniker till flera av våra befintliga samt nya verkstäder i Göteborgsregionen.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad ihop med ett team av duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service,  reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på våra personbilar. I tjänsten ingår även viss kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna också att du har några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker och känner dig tillräckligt bekväm i rollen för att utföra arbetet självständigt. Du har minst B-körkort samt ett stort bilintresse.

Du bör behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Tekniska kunskaper om våra varumärken samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Ansökningar hanteras löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att söka tjänsten senast 20 maj. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta therese.fridstrom@dinbil.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Sista ansökningsdag:
2018-05-20
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen