Din Bil Sverige AB Volkswagen Helsingborg

Reservdelsman/kvinna till sommarvikariat

Tjänstebeskrivning

I tjänsten kommer du att arbeta med allt som reservdelshantering avser. Tjänsten innebär även ansvar gällande att avgöra hur beställt gods ska levereras samt att se till att det är god ordning och reda på avdelningen. Du ska se till att berörd chef informeras om kvalitets- och leveransstörningar, följa arbetsskydds- och miljölagar samt arbeta utefter företagets kvalitetspolicy och mål. En viktig del i din uppgift som reservdelsmanreservdelsman är att säkerställa att våra kunder blir utomordentligt nöjda.

 

Vid behov kommer du att assistera som kundmottagare inom servicerådgivningen.

 

Kvalifikationer

Meriterande är dokumenterad erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter samt att du har kännedom om bilar och innehar viss teknisk kompetens. Vi förutsätter att du hanterar svenska och engelska obehindrat och B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig kvinna eller man som kan arbeta självständigt, är socialt utåtriktad, service- och säljinriktad, drivande och kan ta eget ansvar. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga och förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet, då du tillsammans med övrig personal ska hjälpa oss att skapa utomordentligt nöjda kunder.

 

Ansökan

Tjänsten vi utlyser gäller ett sommarvikariat på heltid under perioden v. 24 – 33. Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att söka tjänsten senast 18 Mars. Du är välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/ Lediga tjänster senast 22 april.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer SYDVW18-11-77 i rutan för "personligt brev"

 


VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Visstidsanställning
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-22
Kontaktpersoner:
Stefan Nilsson
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen