Din Bil Sverige AB

Fastighetsförvaltare

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH och representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen, Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna.  Anställda: ~2100 Försäljning: ~77 000 bilar per år Omsättning: ~17.8 miljarder SEK per år. Din bil Sverige förvaltar idag totalt ca 170.000m2 fördelat på 37 st. fastigheter

 

Tjänstebeskrivning

Tjänsten som fastighetsförvaltare innebär att löpande arbeta med underhålls-, förvaltnings- och, driftplaner samt leda och fördela arbetet på olika entreprenörer. Du kommer att planera och prioritera fortlöpande insatser och underhåll. I arbetet ingår även projektledning för mindre renoverings-/byggprojekt och driftsbevakning på anläggningar. I tjänsten kommer du även att arbeta systematiskt med brandskyddsarbete, där du planerar, dokumenterar, kontrollerar och följer upp brandskyddsarbetet i organisationen.

 

Din fasta arbetsplats är Stockholm, men tjänsten kräver en del resor med uppskattningsvis 5-10 övernattningar/år.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med 8-10 års yrkeserfarenhet av teknisk/administrativ förvaltning av fastigheter. Erfarenhet av projektledning och SBA är en förutsättning för tjänsten. Har du läst en yrkesutbildning inom byggnads- och fastighetsteknik eller innehar ett relevant ingenjörsexamen ser vi det som mycket meriterande. Goda kunskaper inom Microsoft Officepaketet samt B-körkort är krav.

 

Personliga egenskaper

Du bör vara driven, kommunikativ och kundorienterad med en naturlig fallenhet att skapa och upprätthålla goda relationer med såväl medarbetare som kunder. Det är viktigt att du är service- och kvalitetsmedveten samt tycker om att ta initiativ och är självgående i ditt arbete. Tjänsten ställer krav på hög social förmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

 

På arbetsplatsen eftersträvar vi jämn könsfördelning, därför välkomnar vi sökanden med olika könstillhörighet.  

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss / Lediga tjänster senast 22 maj.

 

Om du redan är anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STCEN-18-076-10 i rutan  för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef  Tony Lahtinen, 08-503 3330 42 eller via e-post tony.lahtinen@dinbil.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-22
Kontaktpersoner:
Tony Lahtinen
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Tillbaka till toppen