Skoda Bromma

Onlinevärd/värdinna

Skoda Stockholm söker onlinevärd/värdinna

 

Brinner du för sociala medier och beskriver dig som kreativ och nyfiken och inte är rädd för eget ansvar och nya utmaningar? Trivs du med att möta kunder digitalt och vill du tillsammans med dem skapa upplevelser i form av toppservice knutna till vårt varumärke? Då är detta jobbet för dig!

Missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett varumärke på frammarsch och alltid med Skoda Stockholm i fokus.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Som digital hallvärd/värdinna kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att driva och bemanna chattfunktionen och medverka vid event för Skoda Stockholm. Arbetstiderna för tjänsten är mellan 12.00-21.00 då vi har som mest trafik på chatten och eventen bedrivs. Du kommer att vara placerad på vår anläggning i Bromma men svara i chattfunktionen för hela Skoda Stockholm.

Kvalifikationer

För denna roll ser vi en person som är social, kommunikativ och en ambitiös lagspelare med ett starkt engagemang och ett stort intresse för att arbeta med sociala medier. Vi ser att du har arbetat minst 2 år inom något serviceyrke mot kund, där du har fått god förståelse för vikten av ett enastående bemötande mot kunder. Har du erfarenhet av influcenermarketing, dokumenterad utbildning inom media samt B-körkort är det meriterande, dock inget krav.

Personliga egenskaper

För att trivas med tjänsten bör du vara en vinnarskalle som ser lösning före problem och som kan planera och strukturera ditt arbete på bästa och effektivaste sätt. Att vara självgående och driva arbetet framåt samtidigt som du ska ha en prestigelöshet i arbete med övriga kollegor ser du som en självklarhet. Genom din flexibilitet och positiva inställning bemöter du externa såväl interna kontakter med bravur.

Tycker du att social media i alla sorts former är något för dig så kommer du vara vårat ansikte utåt i den elektrifierade världen.

Ansökan

Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, 31 januari.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN", där du uppger referensnummer STSK18-266-17 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Anders Ericsson på telefonnummer 08-503 33943 alternativt via mail: anders.ericsson@skodastockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Kväll
Sista ansökningsdag:
2019-01-31
Kontaktpersoner:
Anders Ericsson
tfn: +46 8 503 33 943
Företagets hemsida:
http://www.skodastockholm.se
Adress:

Ulvsundavägen 120-132 16867 Stockholm

Tillbaka till toppen