Din Bil Sverige AB Skoda Malmö

Skoda Malmö söker

Tekniker

Vårt anställningserbjudande

Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi erbjuder ett brett utbud av bilar från Volkswagen-koncernens olika varumärken och modeller, som Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche samt biluthyrning via Europcar.

Vi har verksamhet i fyra regioner i Sverige: Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna. På Din Bil värdesätter vi samarbete, respekt och förståelse mellan våra medarbetare. Du får chansen att arbeta i ett modernt och framgångsrikt företag som sätter kunden i fokus och levererar högsta kvalitet och service.

Som anställd hos oss får du vara en del av ett engagerat team. Vi bryr oss om din trivsel och utveckling hos oss. Därför erbjuder vi bra anställningsvillkor som omfattar bland annat kollektivavtal via IF Metall, Ledarna och Unionen, attraktiv lön, försäkringar, tjänstepension. Du får också friskvårdsbidrag och företagshälsovård som främjar din hälsa och välbefinnande.

Skoda Malmö är på jakt efter en ny medarbetare som vill vara en del av vårt dynamiska team.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som tekniker kommer du att hantera en rad olika uppgifter, från service och underhåll till felsökning och reparationer. Vi söker dig som är självgående men som också värdesätter samarbete, då du kommer att arbeta nära ditt team för att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet och uppfylla våra kvalitets- och ekonomiska mål. En positiv inställning och förmågan att bidra till en kreativ och trivsam arbetsmiljö är avgörande.

För att lyckas

I denna roll bör du ha en fordonsteknisk utbildning och erfarenhet av arbete som fordonstekniker. Kunskaper inom HVT och HVE är meriterande. Vi förväntar oss att du har goda kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska, är datorvan och innehar ett B-körkort.

Vem är du?

Vi söker en person med ett genuint tekniskt intresse för bilar, som är entusiastisk inför den pågående utvecklingen inom elektrifiering och digitalisering av branschen. Du bör vara kundorienterad, ha en positiv attityd och vara en lagspelare som bidrar till en god stämning och samarbete inom teamet. Det är viktigt att du är noggrann och kan anpassa dig till nya arbetsmetoder och instruktioner. Du bör också kunna hantera perioder av högt arbetstempo och alltid sträva efter att leverera arbete av högsta kvalitet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

 

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 30 maj 2024

 

VI SER FRAM EMOT ATT VÄLKOMNA DIG TILL VÅRT TEAM!

 

Dela på:

Län:

  • Skåne

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Mekanisk verkstad

Filial:

Syd

Sista ansökningsdag:

2024-05-30

Tillträde:

Efter ök

Kontaktpersoner:

Niklas Häggström

Företagets hemsida:

http://www.dinbil.se

Adress:

Agnesfridsvägen 181 21375 Malmö

Kontorsplacering: