Din Bil Sverige AB Volkswagen Helsingborg

VW Helsingborg söker

Säljare

Vårt anställningserbjudande

Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi erbjuder ett brett utbud av bilar från Volkswagen-koncernens olika varumärken och modeller, som Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche samt biluthyrning via Europcar.

Vi har verksamhet i fyra regioner i Sverige: Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna. På Din Bil värdesätter vi samarbete, respekt och förståelse mellan våra medarbetare. Du får chansen att arbeta i ett modernt och framgångsrikt företag som sätter kunden i fokus och levererar högsta kvalitet och service.

Som anställd hos oss får du vara en del av ett engagerat team. Vi bryr oss om din trivsel och utveckling hos oss. Därför erbjuder vi bra anställningsvillkor som omfattar bland annat kollektivavtal via IF Metall, Ledarna och Unionen, attraktiv lön, försäkringar, tjänstepension. Du får också friskvårdsbidrag och företagshälsovård som främjar din hälsa och välbefinnande.

Är du passionerad för att avsluta affärer och trivs i sociala sammanhang där utmaningar och kundservice står i centrum? Då kan du vara den vi söker för rollen som säljare hos Volkswagen Helsingborg.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare kommer du att ansvara för försäljningen av både nya och begagnade fordon och för att utveckla relationer med potentiella köpare. Dina uppgifter inkluderar hantering av offerter och ordrar, överlämning av fordon, visning av bilar, administration av testkörningar, hantering av inbytesfordon och prissättning. Du kommer att arbeta proaktivt för att etablera och underhålla långvariga kundrelationer, alltid med ett öra mot kundens unika behov. I samarbete med teamet kommer du att sköta bilhallen, onlineannonsering och prissättning av fordon. Du kommer även att delta i och leda försäljningsaktiviteter.

Våra krav

Vi söker en person med erfarenhet av att bygga varaktiga kundrelationer och som har minst två års framgångsrik försäljningserfarenhet. Du bör vara van vid att arbeta mot ekonomiska mål och ha en gymnasieexamen samt flytande kunskaper i både engelska och svenska. Datorvana med goda kunskaper i Office-paketet är nödvändigt, och erfarenhet av SAMS säljstödsystem är en fördel. Tekniskt intresse och relevant högre utbildning är också fördelaktigt. Ett B-körkort är obligatoriskt.

Vem du är som person

Du är en engagerad och målmedveten individ med en stark affärsinstinkt. Du är bekväm med att arbeta både proaktivt och självständigt, och du strävar efter att uppnå både personliga och företagets mål. Med varierande arbetsuppgifter som kräver affärsförståelse är det viktigt att du kan prioritera administrativa uppgifter och hantera flera processer samtidigt. Vi värdesätter din förmåga att Ansökan

 Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida senast den 5 juni 2024. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning

 

VI SER FRAMEMOT ATT VÄLKOMNA DIG TILL VÅRT TEAM!

 

 

 

Dela på:

Län:

  • Skåne

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Syd

Sista ansökningsdag:

2024-06-05

Tillträde:

Efter ök

Kontaktpersoner:

Martin Prütz

Företagets hemsida:

http://www.dinbil.se

Adress:

Muskötgatan 1 25466 Helsingborg

Kontorsplacering: