Din Bil Sverige AB Audi Danderyd

Mekaniker

Har du ett brinnande intresse för bilar och vill arbeta i en modern märkesverkstad med ett av branschens premiumvarumärken? Vill du bli en i vårat team av kunniga mekaniker? Då ska du söka tjänsten hos oss som mekaniker.

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.


Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad i ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra raka servicejobb, elektronikjobb, reparationer och felsökning på Audi personbilar. Som mekaniker hos oss är det en självklarhet att Audi standards och företagets kvalitetspolicy samt säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöregler följs. 

 

Kvalifikationer

Du som söker har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Därtill har du minst 3 års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete på personbilar. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har minst B-körkort.

Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har datavana. Meriterande om du har kunskap i något av våra program Elsa och Odis. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m.

 

Personliga egenskaper

Du är driven, självgående och strukturerad. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du tycker om utmaningar och arbetar ihärdigt till arbetsuppgiften är slutförd. Du trivs även med att arbeta tillsammans med andra drivna kollegor. Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och en god känsla för service.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Ansökan

Ansök senast 31 december via vår hemsida www.dinbil.se/Jobba hos oss/Region Stockholm/ Lediga tjänster. Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-249-11 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Per Falk på telefonnummer

08-503 336 63 eller via e-post: per.falk@audistockholm.se   

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Kontaktpersoner:
Per Falk
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Ryttarvägen 2 18236 Danderyd

Tillbaka till toppen