Din Bil Sverige AB Audi Hammarby

Fordonslackerare

Vi söker en erfaren och serviceinriktad lackerare som tycker om att jobba i högt tempo. Du kommer att ingå i ett målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov. Som lackerare kommer ditt arbete främst bestå av grundlackering och blandning av färg enligt tillverkares anvisningar samt övriga uppgifter som ingår i lackering som maskering, grundning m.m. Du kommer att ingå i ett Team på 6 personer där alla gör allt och ingår i grupp accord.

 

Kvalifikationer

Du som söker har flera års dokumenterad erfarenhet från lackerar yrket där arbetsledande roller är extra meriterande. Kunskap om våra märken ser vi som mycket meriterande. B-körkort fordras.

 

Personliga egenskaper

Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och god känsla för service.

Vi söker dig med en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål. Arbetet kräver effektivitet och ett strukturerat arbetssätt.

 

På arbetsplatsen eftersträvar vi jämn könsfördelning, därför välkomnar vi sökanden med olika könstillhörighet. 

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/ senast den 31 augusti.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”Internansökan”, där du uppger referensnummer STAU18-151-14 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Toni Suikka på telefonnummer:  +46 (0)8 503 33 575 eller via mailadress: toni.suikka@audistockholm.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontaktpersoner:
Toni Suikka
tfn: +46 8-50333575
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen