Din Bil Sverige AB Volkswagen Hammarby

Din Bil / Volkswagen Hammarby söker en

Säljledare

Är du nyfiken på att leda andra och trivs i en roll där du får stötta och coacha dina kollegor i deras dagliga arbete. Gillar du att vara en god förebild i en roll där du ser kollegor utvecklas och nå sina uppsatta mål? Då kommer du trivas i rollen som säljledare hos oss.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Om tjänsten

Tjänsten som säljledare på begagnatavdelningen innebär att leda och fördela det dagliga arbetet tillsammans med försäljningschef samt med stort engagemang jobba med kundnöjdhet, processer och coachning av säljarna. Säljledarens roll är, förutom att vara ett föredöme, att tillsammans med försäljningschef administrera och utveckla affären till nästa nivå. Utöver din säljledarroll kommer en del av din arbetstid bestå av försäljning, vilket innebär att du kommer att utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter.

Tillsammans i säljteamet hjälps ni åt att ansvara för bilhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilar på nätet.

Om dig

För den här tjänsten söker vi dig med minst två års arbetserfarenhet av bilförsäljning. Din tidigare erfarenhet från bilförsäljning har gett dig en god förståelse för processens alla steg samt vikten av ett gott kundbemötande, vilket underlättar i din roll att stötta dina kollegor i deras dagliga arbete. Har du även erfarenhet från att ha arbetat inom något av vår koncerns märken är det en fördel.

Har du även haft en arbetsledande roll är det starkt meriterande, dock inget krav, det viktiga är att du har ett starkt intresse för coachande ledarskap samt försäljning.

Du bör ha goda data- och systemkunskaper samt kunskaper i Office-paketet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Har du erfarenhet i säljstödsystemet SAMS och/eller BAM är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Det här utmärker dig

Du har en ödmjuk framtoning samt en förmåga att få med dig ett team, både i framgång som motgång. Det är viktigt att du är prestigelös och låter andra växa omkring dig, likväl att du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och skapa förtroende hos dina medarbetare och kunder.
Du är driven, engagerad, har ett högt kundfokus samt en stark känsla för affärsnytta likväl en förmåga att organisera ditt dagliga arbete.

Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, likväl förmåga att leda och motivera dina kollegor i sitt arbete. Som person behåller du lugnet och är stabil i stressiga situationer samtidigt som du är flexibel och anpassar dig efter ändrade omständigheter. Du säkerställer kvalitét och följer företagets processer och rutiner. Du är mycket noggrann och uppskattar struktur.

Du trivs i en roll där du arbetar tillsammans med människor och förstår värdet av att vara kundorienterad och att ge utmärkt service. Du är engagerad och motiverad till att göra ett bra arbete, även under tidspress. Du bör vara effektiv i ditt arbete, kunna ta egna initiativ, samt se förbättringsområden i våra processer och rutiner.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.
Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Din Bil genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.
Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 10 november.

Rekryterande chef, Dejan Simic
Facklig representant Unionen, Ian Elezovic 08-503 332 84

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Arbetsledare
Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-11-10

Kontaktpersoner:

Dejan Simic

Företagets hemsida:

http://www.vwstockholm.se

Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Kontorsplacering: