Din Bil Sverige AB Audi Södertälje

Audi Host till säljavdelningen

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Nu söker vi vår nästa kollega till säljavdelningen i Audi i Södertälje! Brinner du för att alltid ge bästa service och att få bidra till en kundupplevelse utöver det vanliga? Då vill vi gärna höra från dig!

Dina arbetsuppgifter

I din tjänst som Audi Host på säljavdelningen fungerar du som företagets ansikte utåt och du är den första våra kunder möter när de besöker oss. Du har helhetsansvaret för receptionen och vår kundlounge, samt du välkomnar kunder och ser till att de får den hjälp de önskar med målet om ett femstjärnigt kundbesök. I ditt ansvar ingår att ta hand om chatten och inkommande kundsamtal, säljrelaterad administration såsom hantering av provkörning och lånebilar, registrering av bilar samt att vara försäljningschef behjälplig vid bokslut. Du är spindeln i nätet och den naturliga länken mellan försäljningsavdelning och verkstad och den som alltid strävar efter att ge våra kunder den bästa service, så att vi alltid överträffar våra kunders förväntningar.

I arbetet kommer du även att hjälpa till med kundbearbetning och tillsammans med säljteamet planera och delta vid kundaktiviteter och events, vilket ibland sker utanför normal arbetstid. Även administration kring vår digitala uppkoppling my Audi ingår.

Arbetstider är 09.00-18.00 måndag – fredag. Vi är fem stycken i teamet i Södertälje och du rapporterar till Försäljningschef.

Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med kundbemötande och kundservice, gärna inom reception eller från hotell- och restaurangbranschen. I tidigare arbete har du lärt dig att hantera många pågående projekt samtidigt med god struktur och noggrannhet. Vi förutsätter att datorn är ett naturligt arbetsredskap för dig och att du har goda kunskaper i Officepaketet samt i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift. Du har god telefonvana samt innehar minst B-körkort.

Har du självständigt organiserat och ordnat med events är det meriterande men inget krav. Kunskaper i Bilvision eller annat säljstödsystem är meriterande.

Din profil

Du är en person med hög känsla för service som alltid vill bidra till ett kundbesök utöver det vanliga. Du tycker om att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera och förstå olika människors behov. Som person är du positiv, initiativrik, självgående och en lagspelare som tycker om att samarbeta i team. Du är flexibel och besitter förmågan att hantera olika situationer i en föränderlig och stundtals stressig arbetsmiljö. Du bör även vara van att koordinera och trivs i rollen som spindeln i nätet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil och Audi Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 8:e november.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Marcus Karlsson

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-11-08

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.audistockholm.se

Adress:

Forskargatan 13 15136 Södertälje

Kontorsplacering: