Din Bil Sverige AB Fleet Stockholm

Din Bil / Fleet Stockholm söker en

Key Account Manager

Sporras du av att skapa, bygga och underhålla långsiktiga relationer där kunden alltid är i fokus? Drivs du av att skapa hållbara avtal som genererar lönsamhet på kort och lång sikt? Då kommer du trivas i rollen som Key Account Manager hos oss!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Som Key Account Manager ansvarar du för den uppsökande verksamheten med inriktning på företag med medelstora och stora vagnparker. I portföljen har du samtliga varumärken hos Din Bil. Du arbetar aktivt med uppsökande försäljning samt genomför besök hos befintliga och potentiella företagskunder. I detta ansvar ligger att etablera, upprätthålla och utveckla långsiktiga och goda relationer med kunder, som i slutändan syftar till att teckna och driftsätta ramavtal samt öka lönsamheten.

I arbetet ingår offertskrivande, upphandlingar, priskalkylering, avtalsförhandling och implementering av avtal. Du kommer också att ansvara för kundaktiviteter, marknadsdagar, mässor och kampanjer. Placeringsort för tjänsten blir på någon av våra anläggningar på Din Bil Stockholm och du rapporterar till Försäljningschef, Large Fleet.

Kvalifikationer

Du har minst två-tre års dokumenterad arbetserfarenhet av kvalificerad försäljning inom B2B, gärna i en bransch som motsvarar den omfattning som avtal inom motorbranschen genererar. Dessutom är du van att arbeta mot högt uppsatta mål, har dokumenterat goda försäljningsresultat och kan hantera olika förhandlingssituationer. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ett för tjänsten relevant område.

Ytterligare krav för tjänsten är att du har god förhandlingsvana samt goda kunskaper i Officepaketet. Då flera av våra kunder är internationella företag förutsätter vi att du inte enbart kan presentera och kommunicera information på svenska utan även på engelska, både i tal och i skrift. Du har minst B-körkort.

Personliga egenskaper

Du är en god kommunikatör som arbetar målinriktat och har förmågan att tänka både strategiskt och analytiskt. Du är en förtroendeingivande person som besitter ett starkt engagemang genom hela försäljningsprocessen.

Du värdesätter ett fritt arbete, där det är lika naturligt för dig att självständigt organisera och planera dina projekt som att samarbeta med kollegor och bidra till teamets framgång. Du äger tålamodet att driva långa affärsprocesser samtidigt som du är en person som trivs i ett stundtals högt tempo med många projekt på gång samtidigt.

Tjänsten avser heltid och tillträde sker efter överenskommelse. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Vi på Din Bil eftersträvar och arbetar för jämställdhet och mångfald samt värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald bidrar med till en verksamhet. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan

Din Bil genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.
Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 oktober 2024.

Vid frågor kontakta rekryterande chef: Stefan Smideborn 08-503 332 63 stefan.smideborn@dinbil.se
Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-10-31

Kontaktpersoner:

Stefan Smideborn

tfn: +46 08-503 332 63

Företagets hemsida:

http://www.dinbil.se

Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Kontorsplacering: