Din Bil Sverige AB Volkswagen Bromma

Din Bil / Volkswagen Bromma söker en

Mekaniker

Strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och noggrann och uppskattar duktiga och trevliga kollegor? I sådana fall tror vi att du kommer att trivas hos oss! Missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett av världens starkaste varumärken.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att ingå i ett team av flera duktiga skadereparatörer som reparerar krock- och garantiskador för att återställa bilar till sitt ursprungsskick. Dina uppgifter kommer främst bestå av arbeten som rör hjulupphängning/chassi, kalibreringar, AC/hjulinställning m.m.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasial- alt. eftergymnasial utbildning som skadereparatör eller mekaniker samt där du har minst tre års arbetserfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Utöver det har du kunskaper i att programmera, kalibrera, läsa felkoder samt felsöka.

Allmän god datavana behövs då reparationsinformationen ligger i våra datasystem. Erfarenhet av Cabas, Cabplan och/eller Odis är meriterande, liksom HVT/HVE samt utbildningar inom våra märken.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du ska ha stort tekniskt intresse och inser också vikten av att vara socialt och servicemedveten eftersom arbetet innehåller såväl interna som externa relationer. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ samt har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Att jobba med kvalitet är en självklarhet för dig och du strävar alltid efter att utvecklas i din roll för att möta ny teknik som kommer. Du arbetar efter företagets uppsatta processer och rutiner och ditt arbetssätt går i linje med vår värdegrund med våra värdeord driv, integritet och hållbarhet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Din Bil genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.
Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 30 oktober.

Rekryterande chef, Andreas Ljungström
Facklig representant If Metall, Carl-Magnus Lindström 08-503 334 25

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Skadeverkstad

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-10-30

Kontaktpersoner:

Andreas Ljungström

Företagets hemsida:

http://www.vwstockholm.se

Adress:

Ulvsundavägen 120-132 16867 Bromma

Kontorsplacering: