Din Bil Sverige AB Din Bil Södertälje

Din Bil / Volkswagen Södertälje söker en

Verkstadschef

Trivs du med att utveckla och coacha medarbetare till att bli mer kompetenta och trygga i sin yrkesroll? Tycker du om att vrida och vända på processer för att ständigt hitta bättre sätt att arbete? I sådana fall kan den här rollen vara något för dig!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Som verkstadschef har du det övergripande ansvaret för verkstaden där dina främsta uppgifter är att leda, planera och fördela dagens arbeten samt se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet. Detta gör du genom att jobba med effektivitet, kvalitét samt säkerställer att vi får nöjda och återkommande kunder.

I rollen kommer du att ansvara för verksamheten gällande våra märken Seat/CUPRA, Audi och Volkswagen Transportbilar samt leda 13 mekaniker i deras dagliga arbete. Detta innebär bland annat att du ansvarar för medarbetar- och lönesamtal, rekrytering, kompetensutveckling samt övriga personalfrågor som kan uppstå i ditt team.

I rollen är ansvarig över verkstadens arbetsmiljö och säkerställer att verkstadens produktion bedrivs i enlighet med Volkswagens riktlinjer och standards, likväl att vi uppfyller Din Bils kvalitetspolicy och mål.

Tillsammans med servicechef ansvarar du för budget, strategier samt i övrigt övergripande mål inom servicemarknad Din Bil / Volkswagen Södertälje.

Kvalifikationer

För den här tjänsten söker vi dig med godkänd gymnasial utbildning samt minst fem års sammanhängande arbetserfarenhet från en teknisk roll inom motorbranschen. Det har gett dig god förståelse för servicemarknad samt en gedigen förmåga att stötta dina tekniker i deras arbete.

Du behöver även ha erfarenhet från en arbetsledande roll där du nått en medvetenhet kring dina styrkor och utvecklingsområden samt insikten att vara en god förebild genom tydlighet och närvaro.

Du är van att arbeta efter högt uppsatta mål och uppvisar en god affärsförståelse och ekonomisk medvetenhet. Du har därtill god data-systemvana samt kunskaper i Officepaketet. Du talar och skriver svenska och engelska väl. B-körkort är ett krav.

Vårt huvudsystem är Automaster och du förväntas ha arbetat i detta sedan tidigare och behärskar systemet väl. Elsa, Etka, Time och Cabas är meriterande liksom godkända ledarskaps-och arbetsmiljöutbildningar.

Personliga egenskaper

Som verkstadschef tycker du om att arbeta med människor och har förmåga att bygga team samt förmåga att samverka med andra chefer och funktioner. För dig är det viktigt att arbeta med såväl hårda som mjuka värden och där vår värdegrund kommer att vara utgångspunkten för hur du agerar som ledare.

Du trivs i rollen att utveckla såväl människor som verksamhet, där du eftersträvar förbättring, kvalitét samt en god arbetsmiljö. Du arbetar på ett strukturerat sätt och har en förmåga att planera och organisera ditt dagliga arbete, likväl förmåga att snabbt växla mellan olika uppgifter. Du ser lösningar i problem som kan uppstå, är handlingskraftig samt har en positiv attityd i ditt dagliga arbete.

Din Bil värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och dina värderingar. Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka.

Ansökan

Din Bil genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 10 oktober.

Rekryterande chef, Jonas Biörk

Facklig representant Ledarna, Olle Ström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Chef

Jobbkategori:

Mekanisk verkstad

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-10-10

Kontaktpersoner:

Jonas Biörk

tfn: +46 855377953

Företagets hemsida:

http://www.vwstockholm.se

Adress:

Forskargatan 13 15136 Södertälje

Kontorsplacering: