Din Bil Sverige AB Porsche Center Stockholm

Säljare

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Vill du bli en del av familjen på Porsche Center Stockholm?

Det är spännande tider för oss på Porsche med nya modeller, nya kundsegment och stark volymtillväxt. Vi satsar därför stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och söker nu ytterligare en säljare till vår anläggning Porsche Center Stockholm.

Dina uppgifter

I rollen som personbilsförsäljare kommer du att arbeta med försäljning av både nya och begagnade bilar till konsument och företagskunder. Du sköter hela försäljningsprocessen från första kontakt med kund till leverans och uppföljning. Utöver detta ansvarar du för att proaktivt bearbeta nya kunder, samt att bygga upp långsiktiga affärsrelationer med våra kunder, där du anpassar helhetslösningar efter deras specifika behov. I arbetet ingår att planera och delta på lokala kundevents samt att medverka vid marknadsaktiviteter som sker utanför anläggningen på kvällar och helger.

Placering för tjänsten är på vår anläggning i Smista. Du rapporterar till Försäljningschef.

Din erfarenhet

Du har godkänd gymnasieutbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet som säljare eller annat serviceyrke. Erfarenhet från bilförsäljning ser vi som meriterande, men inget krav. Vidare har du i tidigare säljroll haft eget lönsamhetsansvar och arbetat mot uppsatta budgetmål där även strategisk försäljning har ingått. Du har också goda insikter i vad det innebär att arbeta med relationsförsäljning och kundnöjdhet. B-körkort är ett krav.

Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller i tal och i skrift. Meriterande är om du har relevant vidareutbildning, erfarenhet av Porsche eller bilbranschen och kunskaper i säljstödssystemet SAMS.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, du tar gärna egna initiativ och trivs med att jobba efter uppsatta mål. Du värdesätter att arbeta i team med andra människor och du är hjälpsam och stöttande mot kollegor. Du sätter alltid kunden i fokus, är professionell och trevlig i ditt bemötande samt har lätt för att skapa förtroende och långsiktiga kundrelationer.  Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på en hög flexibilitet och god affärsmässig förståelse.

Porsche i Stockholm och Din Bil värdesätter de fördelar som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer även stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast den 13 oktober. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta Försäljningschef Marco Jaconelli.

Facklig representant Unionen; Ian Elezovic

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-10-13

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://www.dinbil.se

Adress:

Smista 12030 Stockholm

Kontorsplacering: