Din Bil Sverige AB Fleet Stockholm

Din Bil / Stockholm söker en

Försäljningsadministratör

Är du en fena på administration och gillar du att ha kontakt med kunder? Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att optimera processer? Då kan det vara just Dig vi söker! Hos oss får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera flera av världens mest kända varumärken.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Dina dagliga arbetsuppgifter består av att administrera nära nog allt som händer bakom kulisserna hos en stor försäljningsavdelning. Volymerna är höga liksom de krav som följer med dem. Med de förändringar bilbranschen står inför så uppmuntras du att hitta alla möjliga förbättringar i stort som smått.

Kvalifikationer

Vi söker en lagspelare som är skicklig i sina möten med såväl kunder, kollegor som datorsystem. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift samt har givetvis mycket god datorvana. Tjänsten kräver B-körkort.

Personliga egenskaper

Som person är du glad och positiv samt tycker om att arbeta i team. Du har ett naturligt lösningsfokus, är strukturerad och har förmågan att prioritera i en stundtals hektisk miljö. Eftersom tjänsten innefattar många kontakter, såväl interna som externa behöver du trivas med att ha många kontaktytor och tycka om att ge högkvalitativ service. Vidare har du lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Ansökan

Din Bil genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 30 september 2024.


Rekryterande chef, Fredrik Kilander
Facklig representant Unionen, Ian Elezovic 08-503 332 84 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Administration

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-09-30

Kontaktpersoner:

Fredrik Kilander

Företagets hemsida:

http://www.dinbil.se

Adress:

Forskargatan 13 15136 Södertälje

Kontorsplacering: