Din Bil Sverige AB Volkswagen Hammarby

Din Bil / Volkswagen Hammarby söker en

Säljare

Vi söker en entusiastisk och kundfokuserad säljare till vårt team! Om du har erfarenhet av att bygga relationer och skapa fantastiska kundupplevelser, är det här en spännande möjlighet för dig.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Om tjänsten

Som säljare hos oss på Din Bil / Volkswagen Hammarby blir ditt främsta ansvar att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du kommer att vara kundens kontakt genom hela processen och även ge kundstöd efter avslutat köp. Du kommer se till att våra kunder alltid blir utomordentligt bemötta under sin kontakt med oss samt även att den planerade volymen för sålda bilar uppnås. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för bilarna i säljhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilarna på nätet.

Om dig

För den här tjänsten ser vi dig med dokumenterad erfarenhet av arbete med kunder, relationsbyggande eller kundservice. Detta har gett dig kunskaper i vad en nöjd kund och en bra kundupplevelse innebär och du förstår vikten av att ge dina kunder en trygg upplevelse med dig som representant.

Vi vet att försäljningsprocesser kan variera i tid, så tålamod är en viktig egenskap för oss. Om du har erfarenhet av att driva proaktiv försäljning, kommer vi att uppskatta det extra mycket. Vi tror också att du har lätt för att sätta dig in i nya IT-system och hantera administrativa uppgifter på ett noggrant och effektivt sätt. För att du ska trivas i rollen behöver du också ett B-körkort.

Det här utmärker dig

Vi tror att din resa som säljare underlättas om du är en ambitiös person som gillar att arbeta mot individuella mål. Får du dessutom energi i mötet med kunder samt tycker om att hjälpa dem hitta rätt vid deras bilköp så är förutsättningarna stora att lyckas. Vidare tror vi att du gynnas av en hög arbetsmoral samt en förmåga att ta initiativ för att hitta nya kunder och möjliga affärer. Du behöver dessutom vara en teamorienterad person och har en positiv inställning där du är med och bidrar till en god arbetsmiljö i teamet.

Vi värdesätter din förmåga att förstå och möta kundernas behov och att ge dem en trygg och positiv upplevelse med dig som representant. Din bakgrund inom kundservice eller relationsbyggande kan ha gett dig insikter om vad som gör en kund nöjd, och vi ser fram emot att du tar med dig dessa erfarenheter till oss.

Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att du vill bli en del av vårt team!

Ansökan

Din Bil genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 10 oktober 2024.

Rekryterande chef, Jarl Harrysson.
Facklig representant Unionen, Ian Elezovic 08-503 332 84

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-10-10

Kontaktpersoner:

Jarl Harrysson

Företagets hemsida:

http://www.vwstockholm.se

Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Kontorsplacering: