Din Bil Sverige AB Volkswagen Smista

Din Bil / Volkswagen Smista söker en

Försäljningschef

Trivs du med att skapa välmående och engagerade team som levererar resultat? Är du en naturlig ledare som är redo för nästa steg? Då kan den här möjligheten vara något för dig!

Bilbranschen genomgår stora förändringar med elektrifiering och nya köpmönster i en alltmer digitaliserad kundresa där vi välkomnar dig med nya infallsvinklar. Vi fortsätter att utveckla vår affär och service till våra kunder och söker nu en Försäljningschef till begagnatverksamheten som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Dina arbetsuppgifter

Som försäljningschef har du det övergripande ansvaret för försäljning med resultat och målstyrning, lokal marknadsföring och kundnöjdhet för begagnade bilar. Ditt säljteam består av totalt 8 medarbetare, varav 2 testmän vilka du har ett nära samarbete med. Dina huvudsakliga ansvarsområden är att leda och fördela det dagliga arbetet i säljteamet, där du skapar delaktighet för att uppnå anläggningens säljmål. Du coachar och vägleder ditt team så att de motiveras och utvecklas. Tillsammans med platschef ansvarar du för Volkswagen Smistas strategiska plan och fortsatta tillväxt inom affärsområdet. Du är en viktig del i den lokala ledningsgruppen där du tillsammans med övriga chefer utvecklar anläggningen. Du rapporterar till platschef.

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat med försäljning i många år, gärna från en servicebransch där service, relationer och kundnöjdhet är viktigt. Erfarenhet från bilbranschen är nödvändigt. Du har tidigare erfarenhet från en ledarroll och du trivs med att arbeta med människor och att bygga team. Du har en god affärsförståelse och kan omsätta planer till handling, samt du inser vikten av relationsbyggande försäljning.

Vi ser att du har minst fem års erfarenhet från försäljning samt tre år från ledarbefattning. Du har en godkänd gymnasieutbildning, relevant vidareutbildning är meriterande. Du uttrycker dig obehindrat i såväl tal som skrift i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Din profil

Som person och ledare är du lyhörd, inger trygghet och har lätt för att motivera dina medarbetare mot gemensamma mål. Med driv och energi ser du till att få rätt saker att hända och du trivs med att bygga goda relationer på alla nivåer i verksamheten. Du har en god affärsförståelse och kan med lätthet anta ett helhetsperspektiv. Din personlighet kännetecknas av en positiv inställning, en god struktur och ett stort engagemang.

Din Bil / Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vill du anta möjligheten som Försäljningschef? Skicka din ansökan senast 30 september. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta gärna rekryterande chef Petter Englund
Facklig representant Ledarna: Olle Ström

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Chef

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-09-30

Kontaktpersoner:

Petter Englund

tfn: +46 8 553 779 95

Företagets hemsida:

http://www.vwstockholm.se

Adress:

Smista allé 13 14174 Segeltorp

Kontorsplacering: