Din Bil Sverige AB VW City Store Vällingby

Din Bil / Volkswagen Vällingby söker en

Säljare

Till Volkswagen Citystore i Vällingby Centrum söker vi nu en driven kollega som brinner för branschen, försäljning samt kundservice. Har du även ett starkt intresse att lära dig mer och att alltid utvecklas kommer du sannolikt att trivas hos oss.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Dina uppgifter

I rollen som säljare är din viktigaste uppgift att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vi ser ett bilköp som starten på en livslång relation där kunden ska se en självklarhet i att Din Bil / Volkswagen Stockholm är deras partner att vända sig till vid nästa service, nästa bilköp och allt där emellan.

Tjänsten innebär försäljning av både nya och begagnade bilar, där du ansvarar för processens alla steg, från första kontakt med kund till kundstöd och uppföljning efter avslutat köp. Du ska se till att våra kunder blir exceptionellt bemötta under sin affär med oss samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås. 

Tillsammans i teamet hjälps ni åt att ansvara för bilhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilar på nätet. Då Volkswagen Vällingby är relativt litet, är det viktigt att du har inställningen att ni stöttar varandra, tar initiativ och stöttar där det behövs.

Då vår säljhall ligger i anslutning till Vällingby centrum kommer våra öppettider att vara i enlighet med centrumets öppettider, röda dagar, 10-20 på vardagar samt 10-18 på helger.

Din erfarenhet

Vi söker dig med godkänd gymnasial utbildning samt med minst ett års dokumenterad erfarenhet av relationsskapande försäljningsarbete. Du förstår vikten av hur du bemöter kunder och hur stor betydelse din roll har för våra potentiellt nya Volkswagen-bilägare.
Har du dokumenterad erfarenhet av att arbeta mot budgeterat försäljningsmål är det meriterande.

Du har god data-och systemvana samt goda kunskaper i Office-paketet. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska både i tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Din profil

Vi söker dig med energi och glöd och som trivs i en roll där du själv är med och påverkar ditt resultat. Du har en förmåga att ta initiativ samt en förmåga att under eget ansvar organisera det dagliga arbetet. Du bör trivas i en roll där det stundvis är högt tempo och vara bekväm i att arbeta mot budgetmål i en roll med ett eget lönsamhetsansvar. Du trivs dessutom i lugnare stunder där du med din initiativförmåga alltid ser till att vara sysselsatt.

Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på affärsförståelse är det viktigt att du kan prioritera det administrativa arbetet samt ha förmåga att hantera perioder där du är igång med flera processer samtidigt.

Vi ser gärna att du besitter ett gediget intresse för bilar och har en förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer, vilket lägger vikt i att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att teamet skall nå uppsatta mål.

Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.
Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 9 oktober.

Rekryterande chef, Hampus Hjärner
Facklig representant Unionen, Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Typ / nivå:

Medarbetare

Jobbkategori:

Försäljning

Filial:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-10-09

Kontaktpersoner:

Hampus Hjärner

Företagets hemsida:

http://www.dinbil.se

Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Kontorsplacering: